Најновије

ЋУТАЊЕ ЈЕ ЗЛАТО! Ствари које говорите девојкама у кревету, а никако не бисте смели!

Када је секс добар, он говори сам за себе. Али када није, морате употребити речи које треба пажљиво и промишљено бирати.

Илустрација (Фото: принтскрин)

1. Тај оргазам је деловао лажно

Било би најбоље да тај разговор обавите изван постеље. Ако та тема природно искрсне у разговору, нежно и искрено јој реците шта мислите као нпр: "Не мораш глумити оргазме. Желим да наша веза буде потпуно искрена." Тако ћете створити међусобно поштовање – у кревету и изван њега.

2. Не сада, радије бих читао књигу

И ви имате право да будете уморни и нерасположени, али она мора бити с тим изненађена једнако колико и ви. Како бисте је у то уверили реците: "Не вјерујем да то уопште говорим, али тотално сам исцрпљен". Замолите је да причека јутро и реците јој да ћете тад учинити све што она жели. Ако вам верује пристаће на компромис, али не заборавите да је испуњавање обећања јако важно.

3. Желим да испробамо нешто настрано

Ако је тако покушавате наговорити да испуни ваше фантазије, вероватно ћете само наићи на отпор јер ћете је тако преплашити. Можете рећи: "Већ ме неко време копка какав је осећај везати се током секса. Шта ти мислиш?" Тако ћете јој дати времена да размисли и да у том предлогу пронађе начин да се повежете.

4. Бићу слободнији у кревету ако се тестираш

Оно што ће она заправо чути гласи: "Сумњам да имаш неку болест", а то јој се баш и неће свидети. Промените приступ, реците јој да се ви желите тестирати како би она била сигурна у вас и питајте је жели ли да то учините заједно. Тако се неће осећати као да је оптужујете.

5. Ово би као требало бити супер? Не свиђа ми се уопште

Боље је питајте: "Шта би желела чешће, а шта да ређе радимо у кревету?" Тако ћете сазнати шта мисли о вашој досадашњој изведби и када дође ред на ваше предлоге она ће се "претворити у ухо". Осим тога, послужите се и овим триком - примедбу убаците између два комплимента да је лакше прими.

Ако питате жене, ове три позе у сексу су најомиљеније и гарантују оргазам. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: 24sata.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА