Најновије

СНИМАК СЕ КАО ВИРУС ШИРИ ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА: Сељак са моторном тестером у руци одржао жестоку лекцију Вучићу и министрима (ВИДЕО)

Пољопривредник Небојша Радовановић из околине Александровца одржао је жестоку лекцију председника Србије Александру Вучићу, министру пољопривреде Браниславу Недимовићу и министру Милану Кркобабићу, а његова порука као "вирус" се шири друштвеним мрежама.

Жестока порука власти (Фото:Јутјуб/Правда)

Радовановић је незадовољан ниском откупном ценом вишања посекао свој воћњак, а онда са моторном тестером у руци одржао говор жешће од било ког професионалног опозиционог политичара у Србији.

Он је рекао да Вучићи министри оснивају задруге и министарства за помоћ пољопривредницима а да у реалности она служе за запошљавање швалерки и свастика за плате од 100 000 динара док цело  његово домаћинство на ком узгаја вишњу, купину и малину не може да заради ни минималац.

- Немој да се чуде више што млади одлазе – рекао је Радовановић.

 

Posted by Nikola Radovanovic on Недеља, 30. јун 2019.

- Oвде памети више нема. Има али је безпаметни отераше у иностранство. Јеидно кад треба да се да позив за рати за војску онда си у првим редовима. Сељак је згажен, згрожен и угрожен, а његова егзистенција своди се на надничење код других – рекао је Радовановић.

Он је запитао надлежне да ли се оваквом политиком народ тера са својих огњишта да би сеу Србији населили имигранти.

O новој офанзиви на Триполи читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА