Најновије

АНИТА ХАРАДИНАЈ СЕ ОГЛАСИЛА НА ФБ НАКОН ОСТАВКЕ: Ко је жена ратног злочинца коју је упознао док је био командант ОВК!

Дојучерашњи такозвани косовски премијер Рамуш Харадинај поднео је оставку на ту фунцкију због позива Хашког тужилаштва да се у својству осумњиченог јави у Хаг, а писмо којим обавештава јавност о томе јуче је објавио на свом Фејсбук профилу.

Анита Муцај Харадинај (Фото: јутјуб)

Недуго затим, огласила се и његова супруга Анита Муцај, која није имала коментар на ову вест, али је исту ту објаву поделила на својој Фејсбук страници.

Она је, заправо, "поделила" Харадинајеву изјаву са конференције за медије, где је говорио о разлозима оставке.


А ко је Анита Муцај, односно Харадинај, која је уз до јуче “премијера Косова” више од 15 година, и са којом има троје деце (два сина и ћерку).

Наиме, она је његова друга супруга, која је иначе по професији новинарка, запослена на РТ Косово.


Врло је активна на друштвеним мрежама, па се на њеним профилима може сазнати више о њиховом породичном животу, него што њен супруг о томе говори.


Тако се може сазнати њихово кретање, шта раде, кога посећују, како прослављају празнике, али и поруке, сусрети, изјаве љубави...

Харадинај се са плавокосом Анитом упознао док је био активан у ОВК, и то тако што је она дошла на састанак са њим како би га интервјуисала.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank You Mr President and thank you USA!!!

A post shared by Anita Mucaj (@amucaj) on


Међутим, пре ње, Харадинај је био у ванбрачној вези са једном Финкињом (Јоана Карлсон), са којом има и сина, и са којом се упознао, наводно, када је у Швајцарској радио на вратима једног клуба.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunny 😎 Saturday!!! #familytime #us #welcomemarch

A post shared by Anita Mucaj (@amucaj) on


О тој вези писали су и албански медији, али не онолико колико о његовог актуелној супруги. Ванбрачна веза са Јоаном Карлсон, наводно је окончана је 2001. године, када је он озбиљно почео да се бави политиком.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nga Dasma Mbreterore!!!

A post shared by Anita Mucaj (@amucaj) on


Медији на албанском језику доста су се бавили Харадинајевим животом пре политичког ангажмана. Тако су, између осталог, писали да је други син у породици са десеторо деце, да је због лоше финансијске ситуације отишао је у иностранство где се, поново по наводима медија, бавио и физикалисањем, радио као избацивач у ноћним клубовима, учитељ борилачких вештина, обезбеђење,...


Друга верзија његовог ранијег живота је да је, наводно, обављао послове за албанску мафију, и да је то био пут ка његовом политичком успону.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Filled up with love and laugh! #happyvalentinesday

A post shared by Anita Mucaj (@amucaj) on


У књизи "Приче о рату и слободи", Харадинај говори о томе како себе не сматра Муслиманом, већ да је "припадник четврте генерације у католичкој фамилији".


Његова породица је, иначе, на КиМ дошла са југа Албаније, тако да он поседује и албански пасош и држављанство, а није непознаница да подржава и уједњење Албаније и Косова.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sot me Edin ne Dhermi!! #kryeministriishqiptareve @ramushharadinajks

A post shared by Anita Mucaj (@amucaj) on

Због чега је Шешељ пуштен из Хага, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА