Најновије

ТРЕСЕ СЕ БАЛКАН: Хрватица прозивала Карлеушу, а Јелена је овим бруталним одговором спустила на земљу!

Бивша водитељка и уредница ХРТ, а данас директорка Туристичке заједнице у Макарској Хловерка Новак Срзић подигла огромну прашину када се на свом Фејсбуку јавно обрушила на власнике једног ноћног клуба у Макарској из којег треште народњаци. Пре свега, засметала јој је Јелена Карлеуша, која је имала наступ прошле среде.

Јелена Карлеуша је брутално одговорила Хрватици (Фото: Инстаграм)

Певачица се огласила чим је сазнала шта се дешава, па ударила жестоко, а на крају се Макарској захвалила за леп провод. Сви су на ногама због њених речи!

"Читам да се нека старија госпођа из Туристичке организације Макарске љути што сам тамо имала наступ, називајући ме 'цајком'. Цајка је погрдан назив за жену која се бави музиком из Србије. Ваљда је време 'госпођо' да се манете фашизма и шовинизма и сељачке задртости те да се мало едукујете ко сам ја! Не бруји Макарска о мени, како кажете, бруји цео свет. Не зато што сам 'цајка' већ зато што сам звездетина коју воле милиони и ван граница Балкана а ви... ви сте 'госпођо' једна обична проста малограђанка и због таквих као што сте ви су у Хрватској плаже полупразне! Маните се мржње и политике јер сте доку*чили са тим 'и Богу и народу'! Младе људе заболе за то, само се још ви у вашој старој глави делите на 'Немце, Партизане, Четнике, Усташе' итд. И да, хвала Макарској на дивном дружењу!" поручила је Карлеуша путем Инстаграма. 

Одговор Јелене Карлеуше (Фото: Инстаграм)

Оштар статус Хловерке Новак Срзић привукао је велику пажњу, али поред тога што је без задршке прозвала власнике једног од најпопуларнијих клубова на Макарској ривијери, негативних реакција није било.

Погледајте ОВДЕ још један снимак секса Микија и Сузане.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА