Најновије

ХОЋЕ ЗЕМЉУ БЕЗ СРБА: Министар Вулин о шиптарској тортури на Косову

Министар одбране Александар Вулин, поводом најновијег хашења једног Србина на КиМ због наводних ратних злочина, изјавио је да је крајњи циљ да се "почисте" Срби са КиМ.

Александар Вулин (Фото: mod.gov.rs)

- Срби на КиМ морају да буду јединствени и окупљени око своје Србије. Само тако ћемо и они и сви ми издржати тешке и организоване нападе. Албанци хоће земљу, али не и Србе у њој. Учиниће све да Србима пресеку везе с Београдом, Владом и председником Александром Вучићем - рекао је Вулин за сутрашњи Курир.

Сада ће, истиче он, појачати провокације и пред међународном заједницом тражити подршку за сваки напад на Србе и на Вучића, правдајући то предајом Харадинаја суду.

- Шиптари рачунају да ће западне силе тражити од Србије уступке зато што је Харадинај отишао у Хаг, као да је одговорност за ратне злочине ствар политике или добре воље злочинаца - казао је Вулин.

Он оцењује да ће у стању територије без владе, са расписаним изборима, сав притисак за постизање споразума бити на председнику Србије, кога ће нападати и покушавати да натерају на уступке, без повлачења такси и спровођења Бриселског споразума.

Амерички генерал бесан због Русије, осуо паљбу по СПЦ! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА