Најновије

Вучић рекао Кирбију: Не одступамо од европског пута!

БЕОГРАД – Председник Владе Србије Александар Вучић примио је данас амбасадора САД Мајкла Кирбија и том приликом они су оценили да су билатерални односи двеју земаља у успону и да постоје велике могућности за унапређење сарадње у свим областима.
Премијер Србије, Александар Вучић (Фото: ЈуТјуб)

Премијер Србије, Александар Вучић (Фото: ЈуТјуб)

Како је саопштила владина Канцеларија за медије, српски премијер је упознао америчког амбасадора са позитивним економским резултатима које доносе реформе и мере Владе Србије и захвалио му за подршку за њихово спровођење. Амбасадор Кирби је истакао да се због тога повећава и интересовање америчких компанија за улагање у Србији. Премијер Вучић је рекао да Србија не одступа од европског пута и да, са највећом одговорношћу, учествује у плану Европске уније за решавање мигрантске кризе, иако није држава чланица. Српски премијер је нагласио да је и то један од начина да Србија допринесе стабилности у региону. Председник Владе Србије и амбасадор САД размотрили су и друга актуелна регионална и међународна питања.
Прочитајте још:ПАТРИЈАРХ ИЗНЕО ПРЕДЛОГ: Веронаука да буде обавезнаЈЕЗИВА ПРЕДВИЂАЊА ОНКОЛОГА: У Србији се очекује експанзија малигних тумора
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА