Најновије

ДАРА ПРИЗНАЛА КОСОВО, ПЕВА ШИПТАРИМА: Прва српска певачица која наступа у самопрозваној држави! Ево за колико пара

Певачица Дара Бубамара је након наступа у Црној Гори одмах отпутовала на Косово и Метохију јер тамо наводно има наступ, односно, певаће на једој приватној прослави.

Дара Бубамара (Фото: Јутјуб)

Реч је о прослави коју организују Горанци, а наводно ће јој исплатити хонорар од 6.000 евра. Она ће певати у Призрену где је већином албанско становништво.

Она је прошле године певала на једном мањем стадиону пред негде око хиљаду Горанаца, направила је добру атмосферу и обећала је да ће поново наступати на Косову", рекао је упућени извор, а касније је и Дара за Информер изјавила:

Треба да певам на неком весељу у Призрену. Верујте ми да никад не питам које је националности онај ко ме ангажује. Мој посао је да увесељавам људе и не гледам ко је које националности. Сви који воле моје песме су моја публика".

Дарин менаџер Горан Лечић Лека каже да је Дара једина наша певачица која је наступала на Косову после 1999. године. Он каже да је Дара јако добро дочекана на концерту на који је прошле године организован на Косову, да је људи тамо воле и да не постоји никакав страх од наступа тамо.

Даркова вереница објавила прву фотографију након порођаја, а на њој чипка и голе груди. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА