Најновије

НАЈСЛАЂЕ ЗА НАЈМЛАЂЕ! Неодољива филмска прича намењена малишанима у биоскопима од 25. јула! (ВИДЕО)

Анимирана авантура "Храбри малишан 2" на наше репертоаре стиже у четвртак 25. јула!

Инсерт из филма (Фото: Тарамаунт)

Малена и неустрашива бубамара долетеће у наше биоскопе и уселиће се у наша срца, па ће тако ово постати једна од омиљених прича, коју ће цела породица са радошћу гледати!

У одељењу за паковање, у малој фабрици кестења која је лоцирана у малом селу на југу Француске, где се зима ускоро приближава, Малиша, млада и неустрашива бубамара, случајно је заробљен унутар пошиљке спремне за слање на Гвадалупе на Карибима. Његов отац лети у тропски архипелаг у потрази за својим сином.

Када тамо стигне, наш херој мора да се суочи са двоструким изазовом: да пронађе свог сина и спасе дом свог новог пријатеља, карипске бубамаре, чија кућа је угрожена градилиштем. Срећом, он може да рачуна на помоћ свог пријатеља, црног мрава, који жури да га спасе са друге стране света.

"Храбри малишан 2" приказиваће се на репертоару биоскопа: Синеплекс Ушће Шопинг Центар, Синеплекс 4Д Делта Сити, Синеплекс БИГ Београд, Таквуд, Рода, Комбанк Дворана, Сине Гранд Капитол Парк Раковица, Фонтана, Арена (Нови Сад), Синеплекс Променада (Нови Сад), СинеСтар (Нови Сад), СинеСтар (Панчево), СинеСтар (Зрењанин), Синеплекс Ниш, Синеплекс Крагујевац Плаза, Вилин град (Ниш), А. Лифка (Суботица), Екран (Сомбор), Кварт (Краљево), Арт (Ужице), Дом културе Чачак, Лесковачки културни центар, Културни центар Горњи Милановац, Центар за културу Нови Пазар, Центар за културу Лазаревац, Центар за културу Трстеник, Синеплекс МНЕ Делта Сити Подгорица, Кадмус Синеплекс (Будва), Синема 213 (Никшић), Центар за културу Тиват.

Највећи страхови оживљавају на филмском платну од 25. јула када стиже хорор "Дечја игра"! Прочитајте ОВДЕ све детаље.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА