Најновије

НЕВИЂЕНА ГЛУПОСТ ДИРЕКТОРА ПОЛИЦИЈЕ: Црна Гора се не заснива на култу Немањића и Светосавља! (ВИДЕО)

Директор Управе полиције Црне Горе Веселин Вељовић изјавио је да његова земља никада није заснивала своје историјско трајање и постојање на култу Немањића и на култу Светосавља.

Веселин Вељовић са сарадницима (Фото: Јутјуб)

Вељовић је са помоћницима у Подгорици медијима представио новине у функционисању и резултате рада од кад је опет на челу УП.

Вељовић је казао да је питање тензија и окупљања против Предлога закона о слободи вероисповјести важно и значајно питање и да ће Управа полиције предузети неопходне мере у циљу очувања стабилног безбедносног амбијента.

“Наравно да сам испратио изјаве које су у свом елементу имале и појединачно радикалне и екстремне садржаје. То су изјаве које најбоље говоре о онима који су их саопштили, наравно да их нећемо појединачно ни коментарисати, али ћемо их врло будно испратити и предузети све неопходне мере које се тичу очувања јавног реда и мира и безбедности сваког грађанина", рекао је Вељовић. 

Додао је да је то процедура која има своју законоску и уставну категорију и да ће полиција у складу са тим предузети оне мере које су у зони одговорности полицијске организације.

"Оно што доживљавам негде лично и као грађанин свакако, а не само као директор Управе полиције и припадник службе безбедности је и мој лични став, који ћу врло слободно поделити са вама - је да Црна Гора никада у свом трајању и постојању није заснивала своје историјско трајање и постојање на култу Немањића и култу Светосавља. Тако да мислим да ће се у оквиру тога и у будућем пероду наћи одржива решења која ће значити бољу будућност и наших грађана и наше државе", рекао је Вељовић. 

Прочитајте ОВДЕ шта је Небојша Медојевић изјавио о мафијашким аферама у Црној Гори.

Извор: Вијести

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА