Најновије

ТРАЖИО ЈЕ ВИБРАТОР, КОКАИН И ТАНГЕ! Ово су најлуђи захтеви бахатих богаташа! Један ће вас натерати да протрљате очи!

Постоје читаве легенде о ражмажености и бахатости холивудских глумаца, али неки међу њима су, што кажу млади, "обрнули игрицу" у својим сулудим захтевима. Најблаже речено, безобразлук, реално - чисто иживљавање.

Том Круз (Фото: јутјуб)

1) Анђелина Џоли, жена милионер и бивша супруга милионера Бреда Пита, тражила је једном приликом да студио за који је снимала филм плати часове летења њеном тада још законитом супругу Бреду Питу.

Трик је био у томе што Бред није имао никакве везе са филмом. Пит је добио своје часове летења, које је могао и та како сам да плати, а да не трепне. На крају је себе частио авионом "спитфајер". Што га не би купио, научио је да лети...

2) Џорџ Клуни је тражио да му саграде викендицу на једној егзотичној плажи, да у њој постоји ђакузи, и као бонус, приватни терен за кошарку. И то све за улогу у филму "Гравитација", у којем се појављује укупно 20 минута. Цена? Ситница, 100.000 фунти.

3) Орслон Велс је тражио да унутрашњост његовог костима, за улогу у филму "Црна ружа", буде направљена од крзна куне. То крзно је изузетно скупоцено. У филму се није ни видело (било је постављено изнутра), али Велс је јако волео како је крзно јадне мале куне пријања уз његову кожу. Па, како да му не учине ту ситницу?

4) Вил Смит је тражио да му обезбеде аутобус на спрат, како би блокирао сунце. Да, добро сте прочитали! То је био један од услова током снимања филма "Људи у црном 3". Објашњење? Једноставно, хтео је да блокира сунце, његовог највећег непријатеља. Шта год то значило...

5) Парис Хилтон, богата наследница и старлета, имала је веома малу, епизодну улогу у једном филму. Снимала је само један дан, а за ту муку тражила је живе јастоге, које би (скуване) појела за време снимања, ако се ужели. За ту потребу, ангажован је и кувар који је чекао као запета пушка, да кучка (тако су је звале колеге са снимања) огладни.

6) Брус Вилис је тражио милион долара на дан, на снимању наставка филма "Expendables". Требало је да снима 4 дана... за живо чудо, студио му је рекао да се носи у материну.

7) Марлон Брандо тражио је да све време снимања филма "Острво доктора Мороа", на глави носи кофу за лед, што му је и испуњено. Осим тога, Брандо се спријатељио са кепецом на снимању, и одбио је да ради док и њему не дају солидну улогу, тако да се појављује у свакој сцени са Марлоном. Е, зато је Брандо велики - нема ту бахаћења, само уврнутости једног генија.

8) Џек Николсон је од легендарног Мартина Скорсезеа на снимању филма "Departed", тражио да се обавезно у једној сцени буде убачен кокаин и дилдо. Такође, Николсон је тражио да поменути кокаин шмрче са задњице глумице. Скорсезе се мало бунио, али је поклекао - ту сцену, захваљујући упорном Николсону, можете видети у филму.

9) Ово је, можда, најлуђе. Том Круз у свим својим филмовима тражи да носи ручно прављење танге. И то искључиво за снимање акционих сцена. Дакле, сваки пут када видите како Круз скаче из авиона, бије се са разним зликовцима и слично, имајте на уму да све време носи танге. 

Ко све улази у Задругу 3, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА