Најновије

ФИНАЦ ШОКИРАН МАРАКАНОМ: Нешто до сада невиђено! Ево шта га је посебно одушевило (ВИДЕО)

Николаи Алхо, десни бек Хелсинкија, говорио је за финске медије о утакмици између српског и финског првака, коју је Црвена звезда победила са 2:0. Финац је апострофирао тренутак када је пролазио са саиграчима кроз тунел стадиона "Рајко Митић" испод северне трибине као незаборавно и "кул" искуство.

Звезда-Хелсинки (Фото: Јутјуб)

– Било је невероватно искуство. Заиста “кул”, нешто што до сада нисам доживео. Тунел је баш дугачак, све се тресло и било је нестварно гласно. Али све то је само део тог сјајног искуства – рекао је Алхо.

Звезда је победила са 2:0, а кључним се може испоставити гол Милана Павкова у 90. минуту. Том поготку је претходила велика грешка Хенрија Тоивомакија.

– Боли, када примите гол на тај начин, поготово у 90. минуту. Такве грешке се дешавају, али њих не смете да правите против овако јаких противника. Никога не смемо кривити за то. Неке утакмице губите, друге побеђујете. На нама је да научимо на овим грешкама, да подигнемо главу и да гледамо испред себе. Сигуран сам да ћемо да победимо у Хелсинкију следеће среде.

Подсетимо, победник двомеча Црвена звезда - Хелсинки играће у трећем колу квалификација за Лигу шампиона против победника дуела ТНС-а и Копенхагена, а дански шампион је славио у Велсу такође са 2:0.

Емотивно писмо Синише Михајловића прочитајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА