Најновије

ПУКЛА ТИКВА У ВЛАДАЈУЋОЈ КОАЛИЦИЈИ - Напредњак вређао посланицу СПС: Ј*бо те Милошевић! Шормаз тврди да никога није псовао

Посланица Социјалистичке партије Србије (СПС) Снежана Пауновић тврди да ју је посланик Српске напредне странке (СНС) Драган Шормаз данас увредио и опсовао, што је он одбацио, рекавши да су њему посланици СПС-а добацивали, јер је током излагања, у којем је осудио претње деци председника Србије, поменуо Слободана Милошевића.

Снежана Пауновић и Драган Шормаз су имали жестоку расправу на седници Скупштине (Фото: Јутјуб)

Шормаз је, иначе, у свом говору рекао да ни у једно време нико никада није нападао децу, као што сада прете деци председника Александра Вучића, а да је у политици 30 година, те је у том контексту подсетио да је подржавао владе Војислава Коштунице и Александра Вучића, а да је био опозиција Милошевићу, Ђинђићу, односно да је, како је рекао, увек био на правој страни.

Током његовог излагања јесте било добацивања, али се у преносу није могло чути ко и шта добацује, а он је у једном моменту рекао:

“Колегинице, колегинице”.

Пауновић је рекла да је њена опаска током његовог излагања била “само си често мењао стране”, на шта је он, према њеним речима, рекао “Је*оте Милошевић”.

Она је казала да је током расправе упозорила да то не сме бити вокабулар народних посланика, те навела да извињење од њега не очекује, јер се, како каже, не може очекивати да вам се извини неко ко изговора такве речи.

“Немам коментар на једну такву изјаву шта год да су били мотиви”, рекла је Пауновић.

“Нисам то изговорио. они су мени добацивали да сам ја мењао стране. Уопште се нисам њој обратио, нити сам рекао било шта у једнини, шта год да сам рекао, него онима који су кршили пословник и добацивали ми све време”, рекао је Шормаз.

Он је навео да није реч ни о каквом сукобу између социјалиста и напредњака, већ је, каже, реч о њему лично, те да се све догодило, јер је, по његовој оцени, председавајући током његовог излагања био толерантан и није прекинуо посланике који су му добацивали.

Шормаз је такође казао да ће увек говорити да је Слободан Милошевић “највеће зло које је Србија имала и да је најлошији државник у историји Србије”.

“Не знам како мисле социјалисти, да учествују у креирању спољне политике Србије ако се не одричу Слободана Милошевића и његове заоставштине. Србија би данас била угледна чланица ЕУ да није било Слободана Милошевића”, сматра Шормаз.

Шормаз је оценио и да је социјалистима било битније што је поменуо Милошевића, него што је говорио о Вучићевој деци.

Прочитајте ОВДЕ да ли ће Рамуш Харадинај да добије наследника на месту косовског премијера.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА