Најновије

КАД СЕ РАЗБЕСНИ ВЕДРАНА РУДАН: Ђоковић је лажљивац! А био је мој херој!

Ђоковић је био мој херој. Не разумијем се у тенис. Појма немам што је тајбрејк, не знам ни што је сет, ни три меч лопте. Ја гледам Ђоковића само да бих видјела како на крају диже у вис кичасту паделу. Уживам кад они кретени Енглези пате док он лоптицу свом снагом убацује у другу меч лопту.

Ведрана Рудан (Фото: Јутјуб)

Пише: Ведрана Рудан

Ни један тениски коментатор не спомиње чињеницу да је енглеска краљевска обитељ скупина нацића, да је онај Филип који ће ускоро славити двјестоти рођендан обожавао Хитлера. Сви су они Нијемци који су сами себе прогласили Енглезима. Неш ти разлике. То би требало сваки пута рећи кад Ђоковић игра у земљи у којој има више ножева него становника.

Они који га воле, ја га више не волим, морају знати да је имао право кад им је у Wимбледону рекао, јеб'о вам пас матер. Мени би било драже да је рекао, је*'о вам Елизабетин пас Филипа, али, је*ига. Боље ишта него ништа.

Зашто више не волим Ђоковића? Жена сам која је прије Вимбледона имала ситних проблема с тјелесном тежином. Сви знате како Ђоковић изгледа, али ја нисам знала чиме се храни. Зато сам загуглала "Ђоковић прехрана" и сазнала како на метар деведесет имати осамдесет килограма. Међу нама, ја сам прије Wимбледона на мојих метар седамдесет и седам имала осамдесет килограма. Веселило ме што ме бројка 80 чини блиском Ђоковићу, ипак... Мислила сам, ако послушам Ђоковићеве приједлоге, имат ћу... Имат ћу... Једно шездесет. То је лијепа, округла бројка.

Нолетов рецепт за стас је врло једноставан. Јести без глутена, јести рибу, авокадо, бадеме, Манука мед...

Кренула сам. Манука мед, килограм 600 куна, свако јутро двије огромне жлице. Авокадо, комад 20 куна, сваки дан јести салату од авокада. Крекере без глутена, 200 грама 17 куна, мазати маслацем,еколошки узгој, 30 куна. Дневно сам јела три кутије крекера дебело премазаних Роомботером да ми се не поквари јер има кратак рок трајања. Између оброка гризла сам бадеме, еколошки узгој, сто грама 20 куна.

За ручак бих појела стакленку туне, 30 еура, купили смо је у Трсту у посебном дућану за тенисаче и обожаватеље. У кипућој сам води три минуте кухала рyжове нудле, безвајечне, без лепку, без конзерванту, без барвив, 240 грама 15 куна. Јако волим тјестенину па сам јела и Нудле, тера сана, поситив еатинг, глутен фри био органик, 250 грама, 34 куне. Дневно бих појела 500 грама глутенфри или глутенфри нудле. Купали су се у глутенфри умаку од бадемовог маслаца.

Срећом, муж ми је скренуо пажњу да Ђоковић једе рибу, али не Готовинине ораде из узгоја него оне које слободне пливају на пучини. Килограм 200 куна. Страшно сам се разљутила кад сам чула да неки који на тржници продају рибу најприје скоче у Спар, тамо купе ораде по 65 куна, кад је петак, ми смо католичка земља, а онда их на тржници продају по 200 куна јер смо ми и лоповска земља. И још се куну на покојну матер да су те ораде глутен фри.

На Ђоковићевој дијети издржала сам два тједна. Је*еш Ђоковићеву дијету кад дневно на тежини добиваш један килограм. Жељела сам изгледати витка попут штапа, а данас сам на снижењу купила љетну хаљину за жене у деветом мјесецу трудноће. Да је Ђоковић заиста частан човјек послао би ми лоптицу са потписом, ја бих је продала преко Њушкала и покрила минус на картици кога сам направила трошећи на авокадо и безглутенске шкампе.

Син ми је рекао да је то зато јер не играм тенис. Али ја никад нисам играла тенис! Ја не желим играти тенис! Ја сам жељела смршавитииииииииииииииииии! Преко smrsaviodmah. com огласила сам продају тегле Манука меда за 400 куна, можда се нетко ухвати. Са Ђоковићем сам прекинула сваку везу.

Прочитајте ОВДЕ шта је писао Матија Бећковић о Црној Гори.

Извор: rudan. info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА