Најновије

СРБИ НЕЋЕ У МИЛОВУ ВЛАДУ: "Не верујемо онима који не престају са дискриминацијом нашег народа!"

Демократски фронт (ДФ) нема потребу да разговара са Демократском партијом социјалиста (ДПС) о уласку политичких представника Срба у Владу, оценио је посланик Фронта Јован Вучуровић.

Јован Вучуровић (Фото: Јутјуб)

Бивши председник Црне Горе Филип Вујановић позвао је представнике Срба да уђу у Владу "јер је то најбољи модел за помирење".

“Зашто би Срби веровали и разговарали са онима који не престају са дискриминацијом нашег народа. Нема потребе да се разговара са таквим режимом", казао је Вучуровић истичући да Вујановићев позив "нема политичку тежину".

“Нико није био импресиониран изјавама Вујановића ни када је покривао место председника, а посебно сада кад му ставове диктирају из једног крила ДПС-а. Његови ставови немају тежину након што га је председник ДПС-а изгурао за незаконитог председника државе. Ово што сад говори показује да је добио нове задатке и само постао део антисрпског строја, иако се дуго лажно представљао као пријатељ Српске православне црке (СПЦ) и Митрополије црногорско приморске. Дакле, небитан је", казао је Вучуровић.

Прочитајте ОВДЕ драматичан апел епископа Јоаникија.

Извор: Вијести

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА