Најновије

ВАЦИЋ ШОКИРАО РЕГИОН: Црногорци и Хрвати славе 10 и 30 година постојања своје "нације", а Срби су овде од Винче (ВИДЕО)

Председник Српске деснице Миша Вацић гостовао је на ТВ Хепи где је говорио о ширењу Српске деснице на велики број општина у Србији. Подсећамо, Српска десница недавно је основала одборе у Краљеву, Рашки, Медвеђи, Лебану, Бојнику и Тителу.

Винча (Фото: Правда)

Говорећи о десничарској идеологији и српском родољубљу Вацић је направио јасну разлику између те и екстремних идеологија које бујају у земљама у региону, а превасходно у Хрватској где је у експанзији неосуташки покрет.

Говорећи о српској историји Вацић је показао да је присталица аутохтонистичке историјске школе која је све прихваћениjа у Србији, а која указује да су Срби староседeоци Балкана. 

- Хрвати и Црногорци обележавају 10 или 30 година постојања своје нације данас, а Срби су то радили пре хиљаду година. Историјска чињеница је да су на овом простору живели Хелени и касније су досељени Арбанаси, а пре тога били су Срби од почетка, од винчанске цивилизације – објаснио је Вацић говорећи о нацијама које су последњих деценија настале одрицањем српског идентитета.

Како је Мустафа Голубић од четника Воје Танкосића стигао до официра Стаљиновог НКВД-а сазнајте ОВДЕ.


Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА