Најновије

ДОГОВОРЕНО: Разговори власти и опозиције биће настављени

Разговори представника власти и опозиције о условима за одржавање избора биће настављени, договорено је на првом састанку.

Скупштина Србије (Фото: Јутјуб)

Први наредни састанак власти и опозиције биће одржан у августу, договорено је на њиховом данашењем сусрету, преноси Тањуг. Разговори ће убудуће бити тематски, а теме које ће бити разматране, појединачно, су бирачки спискови, РИК, медији, финансирање кампање и изборни дан.

Према доступним инфромацијама, данашњем састанку на ФПН писуствовали су, из редова власти, функционер СНС Небојша Стефановић, чланица Председништва СНС Владанка Маловић, посланици СНС Владимир Орлић и Владимир Ђукановић, као и представник СДПС Расима Љајића.

Из опозиције су били председник Странке слободе и правде Драган Ђилас и потпредседница те партије Мариника Тепић, затим председник ДС Зоран Лутовац, Заједно за Србију Небојша Зеленовић и Александар Ивановић из СДС. Такође, из опозиције су учествовали и потпредседник Народне странке Мирослав Алексић, Кенан Хајдаревић из ЛДП-а, као и представници Двери и Покрета слободних грађана.

Разговор су организовали ФПН и Фонд за отворено друштво, а састанку су присуствовали и представници цивилног сектора, Соња Лихт и Милан Антонијевић.

По завршетку затвореног састанка, представници политичких партија које су учествовале у разговору нису се обратили медијима, јер је договор да организатор изађе са саопштењем. Антонијевић је рекао новинарима да је разговор био конструктиван и да је добро да се на тај начин отвара дијалог.

Прочитајте ОВДЕ шта поручују из Шапца, јединог слободног града у Србији.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА