Најновије

КАКВЕ СУ СИНИШИНЕ ШАНСЕ ПРОТИВ ЛЕУКЕМИЈЕ: Стижу резултати крви и прве прогнозе, Миха чека у карантину

Прве прогнозе о шансама Синише Михајловића (50) да победи леукемију биће познате до краја ове недеље.

Синиша Михајловић (Фото: Јутјуб)

Тренер Болоње од средине јула налази се у болници "Санта Орсола Малпиги" у Болоњи, а у наредних пет дана требало би да од лекара добије прве процене о томе у ком смеру ће даље тећи његово лечење.

Михајловић тренутно борави у одређеној врсти карантина, а лекари даноноћно брину о његовом здравственом стању. Легендарни репрезентативац Југославије пре осам дана је завршио прву фазу лечења хемотерапијом.

Има нови број

Према речима извора блиског Михајловићу, ускоро ће бити познато како је Михајловићев организам реаговао.

- Прве прогнозе требало би да стигну до краја ове недеље, најкасније почетком следеће. Наравно, не може да се излечи једном ињекцијом, већ је то дуг процес. Након што стигну прогнозе, Миха ће и даље наставити с терапијама. У болници ће остати још неко време. Прва фаза лечења хемотерапијом прошла је без компликација, у складу с очекивањима лекара - објашњава извор.

Директну комуникацију с Михајловићем тренутно има свега неколико најближих људи, пошто му је у овом тренутку најпотребнији мир.

- Миха је угасио стари телефон и узео нови број. Чује се с члановима породице, најближим пријатељима и сарадницима из клуба. Сви његови пријатељи, бивши саиграчи, али и велики број некадашњих ривала, волели би сада да га или чују или посете у болници. То тренутно није могуће, пошто је у болници практично у карантину и доктори захтевају да тако остане до даљег. Вероватно ни Синиша не би стигао да одговори свима на позиве и поруке, пошто је добио подршку и позиве са свих страна - каже саговорник.

На вези са Тањгом

Упркос ситуацији у којој се налази, наш тренер није запоставио обавезе у клубу. Како преносе италијански медији, он је у сталном контакту са својим помоћником и кумом Мирославом Тањгом, који тренутно води припреме Болоње у Аустрији.

Миха је гледао победу над Шалкеом од 3:2, а поједини медији на Апенинима пренели су чак да је био љут због претходног пораза на припремама од Келна (3:1).

Шалке: Михо, оздрави брзо

Болоња је у понедељак савладала немачки Шалке 3:2 у пријатељској утакмици одиграној у аустријском граду Кицбилу, а клуб из Гелзенкирхена искористио је ту прилику да пожели брз опоравак тренеру италијанске екипе Синиши Михајловићу. Шалке се на свом званичном Твитер налогу обратио Михи и пожелео му све најбоље.

- Сви у Шалкеу желимо Синиши Михајловићу што бржи опоравак и све најбоље у борби против леукемије - стоји у поруци Шалкеа.

Микеле Каво, познати доктор

Сви који болују од леукемије морају да буду свесни да живимо у периоду великих научних достигнућа. Постоје велики успеси у терапији многих болести рака коштане сржи. Данас радимо ствари које су пре само десет година биле незамисливе.

Познато када би Огњен Кузмић могао поново да игра кошарку! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА