Најновије

КРАЉЕВСКА ПОРОДИЦА У ПАНИЦИ: Ушао је у палату и нашао се у близини прица Џорџа! Хитно пооштравање мера опреза!

Овакав безбедносни пропуст краљевска породица себи не сме да дозволи поново. Алармантна вест потресла је краљевску породицу и одјекнула ходницима Кенсингтон палате, јер се осуђивани насилник нашао у близини принца Џорџа, принцезе Шарлот и принца Луиса током безедносног пропуста.

Принц Џорџ са родитељима (Фото: јутјуб)

Мушкарцу је било дозвољено да уђе у палату као возач једне приватне компаније. Наводно, извор близак палати открио је овај пропуст, па су припадници обезбеђења приступили провери безбедносног система.

Бивши осуђеник, који је био у затвору због малтретирања које укључује и поливање врелом водом, хвалио се пријатељима како је виде принца Џорџа, принцезу Шарлот и принца Луиса у њиховом породичном дворишту 14. јула и рекао да је Џорџ био веома љубазан.

"Војвода је обавештен о свему и испитује шта се тачно десило. Он заиста верује да осуђеници заслужују другу шансу када одслуже своју казну, али је забринут да безбедносна процедура и није толико строга колико би требала да буде. Веома је важно да знамо ко улази у палату", рекао је извор близак палати.

Обезбеђење је нагласило да су одмах пошто су примили вест о томе приступили ревизији и унпређивању тренутног безбедносног система и процедура за приступ палати. Планирају да пооштре мере опреза и захтеве које они који желе да дођу у палату морају да испуне. На сву срећу све се завршило добро.

Коме је Америк објавила рат, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА