Најновије

ДОГИ, КАУБОЈКА, 69, МИСИОНАРСКА?! Ево шта њена омиљена поза у сексу говори о њој?

Може се доста тога рећи о жену захваљујући њеним личним изборима- од тога које пиће преферира у бару до тога како се преставља на друштвеним мрежама. Али ништа није тако јак индикатор као избор омиљених поза у сексу.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Зашто? Па, реч је о једном од најинтимнијих ствари у нашим животима које су испуњене снажним задовољством. А с обзиром на велики број различитих поза у сексу у којима оба пола имају већу или мању доминацију, постоје јасни индикатори о томе шта жене преферирају током сексуалног односа.

Уз помоћ стручњака из те области сазнаћемо шта неке од најпопуларнијих поза међу партнерима говоре о сексуалним преференцијама припадница лепшег пола.

Мисионарска поза

Ова класична поза је код већине парова и прва коју имају прилику да испробају са новим партнером. Позната сексуаклна терапеуткиња Рејчел Нидл каже да се жене које воле ову позу могу сматрати романтичним. „Ова поза повећава интимност међу партнерима јер се остварује блиски контакт очима. Жене које воле ову позу дефинитивно воле комфор коју им пружа и уживају у томе да њихов партнер води главну реч“.

Каубојка

Када је реч о „каубојки“, жена је та која има контролу. Даме је обожавају јер им дозвољава контролу покрета кука, а за многе жене је то један од најбољих начина да доживе вагинални оргазам. С обзиром да она доминира током ове позе, то вероватно говори да се ради о особи која зна шта жели.

Доги

Неке жене воле секс од позади због тога јер су мање емотивно ангажоване и тако се лакше могу сконцентрисати на задовољство без различитих ометања. Такође је потребно да жена буде покорна и да ужива у томе да партнер доминира акцијом.

Обрнута каубојка

И овде је реч о женама које без дилеме знају шта хоће. Чињеница да је њено лице окренуто од мушкарца инплицира да можда жели да дубље ужива у односу и кроз различите сексуалне фантазије урони у задовољство без тога да гледа партнера испод ње.

69

Уколико она воли позу 69, вероватно воли да свом партнеру пружа орални секс а притом и она добија исту врсту задовољства. Дакле реч је особи која воли да пружи и добије задовољство заузврат.

Погледајте ОВДЕ које ствари говорите девојкама у кревету, а никако не бисте смели!

Извор: menshealth.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА