Најновије

"НЕМАМО ПРАВО НА ГРЕШКУ": Кључни генерал америчке морнарице открио како би се САД и НАТО бранили од руског нуклеарног удара!

Начелник штаба ратне морнарице САД – генерал Дејвид Голдфејн – открио је како његова земља има намеру да се заштити од „нуклеарног армагедона“.

Дејвид Голдфејн (Фото: Јутјуб)

Признао је да говори о – заштити од нуклеарног напада Русије и нагласио да то подразумева да Пентагон обезбеди реализацију „три операције без права на грешку“.

Према његовим речима, први део плана чиниће „контранапад широких размера“ који ће Сједињене Државе одмах предузети заједно са савезницима из НАТО.

Голдфејн је навео да ће се – ако до тога дође – на његовом црвеном (главном службеном) телефону истовремено упалити три `думета`. А то ће га обавезивати да одмах ступи у везу са  Тодом Волтерсом, шефом Европске команде Оружаних снага САД.

Потом би – ради пресретања руских интерконтиненталних балистичких ракета – узлетели амерички и натовски борбени авиони.

Голдфејн је уверен да би Америка и НАТО имали довољно времена да их униште помоћу ловаца F-35 и ракета лансираних са тземље.

Голдфејн  би – у слуачају да дође до „руског напада“ – имао задатак и да ступи у везу са шефом Северне команде Оружаних снага САД Теренсом О’Шонесијем. Ради  предузимања дејстава на  америчкој територији.

За „трећи сегмент контранапада“ биле би задужене америчке подморнице. Оне би извеле „разорни напад испод воде који противник не би могао да уочи на време“.

„То би био – нагласио је Голдфејн – други удар који би присилио противника да се потчини. Ако би уопште било више потребно, потом би се решавало –какав нуклеарни напад треба извести ради обуздавања противника“.

Голдфејн је своја `открића` закључио речима:

„Све би морало да буде изведено без грешке. Све би се морало завршити истовремено“.

Пре овог наступа америчког генерала, Владимир Путин је свима који би покушали нуклеарни напад на Русију поручио:

„Агресор мора знати да ће одмазда бити незаустављива и да ће бити уништен. Ми ћемо, као жртвењ агресије, отићи у рај, а они ће поцркавати јер неће стићи ни да се покају“.

Руски лидер је објаснио због чега Москва и даље не жели да буде иницијатор нуклеарног рата:

„То би значило планетарну катастрофу. Ми нећемо превентивни удар иако нећемо пасивно чекати да нас неко нападне. Дакле: нећемо први употребити нуклеарно оружје. Јер, шта ће нам свет у којем неће бити ни Русије“.

Прочитајте ОВДЕ како то гори Црно море и каква се руска реакција очекује.

Извор: fakti. org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА