Најновије

ПРВА ФОТОГРАФИЈА ЧОВЕКА КОЈИ ЈЕ УХАПШЕН ЗБОГ КНЕЛТОВОГ УБИСТВА: Ево ко је био Тајгер и шта се десило у хотелској соби 331!

Александар Кнежевић Кнеле, један од жестоких момака с београдског асфалта, имао је само 21 годину када је 28. октобра 1992. ликвидиран у чувеном апартману 331 хотела "Хајат" у Новом Београду.

Кнеле (Фото: приватна архива)

Пронађен је како мртав лежи на стомаку, а на огледалу је крвљу била исписана порука "број 1".

Иако је увек неколико пута проверавао кога пушта у собу, а пиштољ у руци наводно држао чак и када су му у посету долазили блиски пријатељи, кобног дана нападача је пустио у собу.

- Лежао је на стомаку, упуцан с леђа. Мислимо да су у соби биле две особе, једна која је очигледно имала нешто да му саопшти и стајала је испред њега, и друга, која му је ставила пиштољ на потиљак и натерала га да клекне на колена. На огледалу је био исписан број 1, што је можда била порука да је Кнеле први са списка за одстрел - раније је објаснио бивши функционер београдске полиције, из одељења за крвне деликте који је био на увиђају у соби 331 хотела Хајат када је Кнеле убијен. 

За Кнелетово убиство био је осумњичен Ћентин зет Миодраг Цвијетиновић звани Миша Тајгер, који је касније пуштен из затвора услед недостатке доказа. Њему је, како је раније објављивано, у затвору Ћента слао много новца тако да је Миша купио наклоност затвореника и стражара.  

Наводно, само један дечко решио је да му се супротстави, али га је Миша претукао. Ћента га је једном посетио и рекао да је све сређено, након чега је Тајгер ослобођен због недостатка доказа.  

Након тога Цвијетиновићу се губи сваки траг, а упућени у истрагу кажу да је највероватније убијен, а његов леш уништен. 

Миша је такође хапшен за убиство Дарка Станојевића, Кнелетовог нераздвојног друга са ким су убице ушле у Кнелетову собу под претњом. Сумња се да је Дарко убијен јер мртва уста не говоре.

Када је Воја Американац убио Ћенту, Бојан Петровић који је претендовао да преузме подземље, заједно са још пар људи међу којима је био и Миша, отимају и муче Воју док није признао да је убио Ћенту, све то снимају, а онда га убијају. Врло брзо их стиже освета. Бојан је изрешетан са својим телохранитељем, а Мишино тело никад није нађено и води се као нестао.  

Која су 4 најважнија доказа против Зорана Марјановића и када би могло да почне суђење прочитајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА