Најновије

НАКРИВЉЕН МУ ЈЕ ПЕНИС: Ево зашто овакав вршњак има предност у односу на обичног!

Знамо колико су мушкарци осетљиви на тему изгледа свог полног органа али треба да знају да се, гледано са медицинског аспекта, благо накривљен пенис не сматра никаквим дефектом.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Блага закривљеност се сматра потпуно нормалном, стога ни мушкарци ни жене не треба да имају проблем са тим. 

Закривљен пенис, када је у ерекцији савијен у страну, чест је проблем. Када је закривљеност већа од 30 степени, а може ићи и до 90 степени, може изазивати проблеме приликом сексуалних односа и бол код партнерке, упркос доброј ерекцији. С друге стране, мала накривљеност не би требало да утиче на квалитет сексуалног живота а ако умете ту накривљеност да преточите у његову предност, нема бриге.

Треба знати да закривљени пенис вашег партнера може јаче стимулисати Г-тачку, која се налази на предњој, стомачној страни вагине. Популарно, овакав облик пениса се назива "банана" и изузетно је пожељан јер пружа озбиљан ужитак. 

Оно на шта треба да обратите пажњу јесте да ли је пенис вашег партнера накривљен надоле или нагоре па да према томе бирате адекватну позу ради боље стимулације Г тачке. Логично, уколико је пенис закривљен нагоре, доживљај ће бити јачи у мисинарској пози. Ако кривина иде надоле, сексуални однос отпозади, "доги", биће пун погодак.

У случајевима да је његов пенис толико закривљен да вас сваки пут када имате секс боли, посаветујте свог драгог да посети уролога. Ово може бити урођена аномалија или стечени фиброзни поремећај, фиброза је задебљање нееластичног ткива. Не зна се тачно како до тога долази, мада се често приписује дијабетесу и повредама приликом грубих сексуалних односа. У екстремним случајевима, хиругија је неопходна. Појава екстремно закривљеног пениса у медицини је позната као Пејноријева болест.

Погледајте ОВДЕ шта њена омиљена поза у сексу говори о њој.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА