Најновије

СТАРЛЕТЕ, ВОДИТЕЉКЕ, РИЈАЛИТИ ЗВЕЗДЕ... Београђанка подводи познате даме за црногорске политичаре! Ево и колика им је цена

Старлете, водитељке, манекенке и ријалити учеснице сексуалне услуге на луксузним јахтама на Јадрану пружају моћницима, али и њиховим гостима из иностранства.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Старлете, водитељке, бивше ријалити учеснице и манекенке сексуалне услуге на Јадрану најчешће пружају црногорским политичарима и њиховим гостима Русима и Арапима, открива извор Курира.

Према његовим речима, црногорски моћници елитне проститутке које лето проводе на јахтама и у луксузним хотелима на приморју обезбеђују преко једне познате Београђанке.

Имају мадам

"Девојка која је посредник, то јест макро, и сама цело лето проводи у Црној Гори и у изузетно је блиским односима с моћницима суседне државе. Њено име добро је познато и у Србији јер је својевремено била добра и с припадницима злогласног земунског клана, а позната је и по бурном љубавном животу", каже извор и додаје да је она позната и српским истражним органима.

Према његовим речима, за њу раде најмање три бивше ријалити учеснице, водитељка и модна креаторка, оне су најплаћеније анимир-даме које раде за мадам из Београда.

"Викенд цена за њене девојке је од 2.000 до 2.500 евра. Политичари из Црне Горе контактирају с њима преко жене коју познају годинама и у коју имају поверења. Она им уговара девојке, али коверте с новцем саме добијају после завршеног "посла". Проценат иде њој", објашњава он.

Извор открива и да је једна ријалити учесница коју они плаћају недавно издала књигу, а раније је била хапшена због трговине дрогом, док се друга однедавно представља као модни креатор и певачица.

Познате јавности

"Трећа њихова пријатељица, која је такође била у ријалитију, раније је била омиљена међу политичарима, али је претерала с тетоважама и конзумирањем дроге, па су клијенти почели да је избегавају. Водитељка и креаторка која је с њима у екипи, а која се повукла из јавности, иако доста старија од "колегиница", изузетно је тражена и даље, како код политичара тако и код њихових пословних партнера", додаје саговорник.

Према његовим речима, осим за себе и баханалије које сами организују на јахтама на Црногорском приморју, црногорски политичари често управо ове девојке доводе и кад желе да почасте богате Арапе и Русе после склопљених послова.

"Ова четворка преко Београђанке подводачице годинама већ ради на приморју и њима клијенти који их редовно изнајмљују, поред тога што им дају новац, купују и фирмирану гардеробу", додаје он.

Шта њена омиљена поза говори о њој прочитајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА