Најновије

ОВО ЋЕ ЗАПЛАШИТИ СВЕТ! Масиван десант на Крим: 40 авиона са 2000 падобранаца чека команду!

За време реализације војне вежбе јединица ВДВ која се изводи на Криму (војни полигон „Опук“), извешће се велики ваздушни десант у коме ће учествовати 2,000 падобранаца. Ово је пренела информативна служба руског Министарства одбране.

Руски падобранци (Фото: јутјуб)

У оквиру ове вежбе ће учествовати око 40 великих војно-транспортних авиона Ил-76 који се налазе у саставу јединица транспортне авијације. Они ће 11.јула са аеродрома у Иванову и Уљановску, полетети за Крим. Том приликом ће у авионе бити укрцано око 2,000 падобранаца из састава Новоросијске брдске десантно-јуришне групе (7.гардијска ваздушно-десантна дивизија), наводи се у саопштењу које је објавило руско Министарство одбране.

Десантирање ће се извести са малих висина које ће се кретати у распону од 600-800 метара. Том приликом ће авиони образовати две паралелне колоне (у свакој по 20 авиона на међусобном растојању од 100 метара).

Основни циљ овако масовног десанта је заузимање „непријатељског“ аеродрома са комплетним његовим инсталацијама, и обезбеђење акције поседањем ширег простора око главном објекта напада.

У међувремену посаде ангажованих авиона ће извести тактичко слетање на аеродром у „афганистанском стилу“, у коме пилоти користе оштар заокрет и практично окомито слећу на полетно-слетну стазу под максималним углом.

Снимљена база џихадиста, погледајте ОВДЕ.

Извор: bog-rata. com

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА