Најновије

МИСТЕРИОЗНА УМИРАЊА И НЕРЕШЕНА УБИСТВА: Ово је листа жртава Хилари и Била Клинтона

Бивши амерички председник Бил Клинтон и његова супруга Хилари нису бирали средства да се обрачунају са онима који су се само усудили да им стану на пут када је у питању освајање власти, али и стицање енормног богатства, због чега су иза себе оставили низ нерешених убистава и мистериозних умирања.

Бил и Хилари Клнтон (Фото: Јутјуб)

То тврде малобројни амерички слободни медији, наводећи да је листа смакнутих људи неподобних моћној породици Клинтон подужа, те да четири сумњиве смрти које су се догодиле почетком јуна ове године нису усамљени случај. Подсетимо, реч је о страдању два полицијска службеника и двоје бивших сенатора - Стивен Силкс, Џозеф Калабрејзи, Џонатан Николс и Линда Колинс Смит, који су један за другим изгубили живот првих дана јуна. Сви они су радили на истрази педофилије у највишим круговима функционера САД који су на разне начине повезани и са Клинтоновима.

Слична серија нелогичних самоубистава и егзекуција догодила и у јеку кампање за председничке изборе у САД 2016. Тада је Хилари Клинтон била у трци за лидера, покушавајући на све начине да са пута склони чак и оне који би јој унутар странке сметали да постигне свој највећи циљ - да постане прва жена председник Америке. Због тога је, тврди портал katehon. com учинила да нестане најмање пет особа које су на било који начин могле да јој покваре планове. Међу њима је и троје чланова демократске странке САД који су, како тврди поменути сајт, сазнали да је Клинтонова била умешана у бројне малверзације након што је сајт Викиликс објавио компромитујућа документа о њој.

Први је крајем јула 2016. живот изгубио млади демократски активиста Сет Конрад Рич, чија је смрт изазвала бројне контроверзе у америчкој јавности, посебно након што се посумњало да је управо он одговоран за удар на Хилари. Међутим, убрзо потом се појавио "званични извештај", по ком је утврђено да је млади Рич убијен у сачекуши пљачкаша, а да су за цурење информација из врхушке демократске партије одговорни нико други до руски хакери. Тако нешто ни до данас није потврђено.

- У само неколико недеља када је требало осигурати победу Хилари Клинтон на изборима број нађених мртвих тела се повећавао. Чак и ако узмемо у обзир чињеницу да је Америка велика земља са око 320 милиона становника и високом стопом насиља, случајност да важни људи који су могли да утичу на исход председничких избора умиру релативно млади и под сумњивим околностима толико је незнатна да је то прави трилер - пише хрватски портал logično. com  и напомиње да је систем био такав да се смрти углавном "пакују" као несрећни случајеви или самоубиства.

- Понекад су природне смрти изгледале као демонстративно погубљење, осмишљено како би се показало другима "не усуђујте се прећи преко Клинтонових, иначе ће ваш крај бити страшан и болан - наводи још тај сајт, док, с друге стране, амерички медији, попут Њујорк тајмса и Вашингтон поста, тврде како су све те приче теорије завера.

Интересантно је напоменути да су они и даље наклоњени породици Клинтон, а жестоко критикују актуелног америчког лидера Доналда Трампа.

Мета на челу и човеку који је радио истрагу против Трампа?

Спекулише се да је у опасности и живот америчког истражитеља Роберта Милера, који је водио истрагу против Доналда Трампа о његовим наводним везама са Руском Федерацијом. Наиме, Милер је био највећи узданик Клинтонових који је требало да докаже да је Трампова победа над Хилари 2016. неважећа. Он то ипак није учинио јер није могао да пронађе ниједан доказ за тврдње Клинтонових.

Шон Лукас (38) - члан демократске странке

Смрт: 2. августа 2016. девојка га је нашла мртвог у туш-кабини

Званични узрок смрти: несрећан случај

Нелогичности: никад није обелодањено каквим несрећним случајем је умро, осим што се обдукцијом показало да је у крви имао велику количину фентанила (јак синтетички аналгетик сличан морфину), циклобензаприна (користи се за опуштање мишића) и митрагинина (главни је састојак биљке кратом, са озбиљним наркотичким својствима). Лукасова девојка, али и чланови породице и пријатељи, никад нису потврдили да ли је он користио опојна средства, али нису ни коментарисали како су поменуте синтетичке супстанце доспеле у његову крв.

Треба знати: Лукас је био верни следбеник демократе Бернија Сандерса, који се 2016. са Хилари Клинтон надметао у трци за страначку номинацију за кандидата на председничким изборима. Када је Клинтонова победила унутар странке, Лукас је тужио Демократски национални комитет (ДНЦ), владајуће тело унутар америчке демократске странке, тврдећи да је оно фаворизовало Клинтонову на штету Сандереса. Такође, неколико дана пре смрти је тврдио да може да докаже огромну Хиларину превару, у којој је велику улогу имао ДНЦ.

Сет Конрад Рич (27) - млади активиста демократске странке

Смрт: 10. јула 2016. у 4.20 упуцан је више пута с леђа у блоку недалеко од своје куће у Блоомингдалу код Вашингтона

Званични узрок смрти: Убили су пљачкаши

Нелогичност: Полиција је код мртвог Рича пронашла новчаник, мобилни телефон и сат, па је нејасно зашто није опељешен ако су га већ напали лопови. И поред тога, никад није покренута истрага у вези са његовом смрћу.

Треба знати: Непосредно након смрти младог Рича, који је нешто више од годину дана радио за Демократски национални комитет (ДНЦ), владајуће тело унутар америчке демократске странке, појавила се теорија да је он био један од људи одговорних за цурење информација са рачунара ДНЦ о аферама Хилари Клинтон, што је касније и довело до његовог пада. Такође, у спекулацијама се ишло чак и даље, наводећи се да је он наводно сазнао многе Хиларине тајне, те да је пре убиства намеравао да их исприча ФБИ. 
Клинтоновима наклоњени медији, попут Њујорк тајмса и Вашингтон поста, објавили су како су то лажне вести, док је Фокс њуз, наклоњен Доналду Трампу, објавио причу како је директно Клинтонова умешана у смрт младића. Ричови родитељи зато су тужили Фокс њуз, али су изгубили битку на суду.

Виктор Торн (54) - писац

Смрт: 1. августа 2016. нађен је мртав на врху планине у Пенсилванији у близини своје куће

Званични узрок смрти: СамоубиствО

Нелогичност: Наводно се убио баш у време највеће популарности и када је за страну дистрибуцију за огроман новац продао трилогију "Трилогија Хилари и Бил"

Треба знати: Годинама је писао о разноразним малверзацијама Била и Хилари Клинтон, углавном у својим књигама и чланцима за Америцан Фрее Пресс. Тврдио је да је открио многе мрачне тајне познате породице, укључујући и наводну њихову повезаност са трафикингом дроге у Арканзасу. Због невероватности његових тврдњи, многи га сматрају теоретичарем завере, због чега су и они који су писали о његовој мистериозној смрти такође називани теоретичарима завере.

Џон Вилијам Еш (61) - бивши председник скупштине УН

Смрт: 22. јуна 2016. нађен је мртав у свом дому у Добс Ферију у Њујорку након што му је на врат пао тег који је подизао

Званични узрок смрти: Срчани удар

Нелогичност: Нејасно је због чега као узрок смрти није наведено дављење или ломљење врата

Треба знати: Еш је у октобру 2015. оптужен за корупцију због веза са моћним кинеским инвеститором из Макаа Нг Лап Сенгом. Наводно је у време кад је био у УН Еш нудио Сенгу уносне послове у својој родној Антигви у замену за новац. Међутим, интересантно је да је на суђењу, тврде поједини амерички медији, требало да сведочи и о везама Кинеза Сенга са породицом Клинтон и на који је он начин финансирао реизбор Била Клинтона за председника 1996. Међутим, Еш је умро пре почетка суђења, а поједини су његово довођење у везу с Клинтоновима такође називали теоријом завере.

Џо Монтано (47) - бивши председник Демократског националног комитета (ДНЦ)

Смрт: 25. јула 2016. нађен је мртав у свом дому у Вирџинији

Званични узрок смрти: Срчани удар

Нелогичност: Имао је 47 година и никад у животу, тврди његова породица, није имао срчаних проблема

Треба знати: Водио је ДНЦ у време када је Викиликс објавио документа о многим преварама у том телу како би кандидаткиња демократа била Хилари Клинтон, а не Берни Сандерс. На челу ДНЦ га је наследила Деби Васерман Шулц, жена која је била једна од особа с највише поверења Хилари Клинтон.

Септембар је последњи рок за спас нуклеарног договора. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА