Најновије

НИСТЕ ОБАВЕШТЕНИ ШТА ДОЛАЗИ: И ваша влада има намеру да уведе смртоносну 5Г мрежу са 15.000 пута јачим зрачењем од онога што сада примамо

Стварање 5Г мреже је још један одличан пример како су наше државне агенције за здравство потпуно поткупљене од стране великих моћних корпорација.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Размислили бисте о више од 10.000 студија које су прегледале колеге и које показују јасну опасност у вези са прекомерном употребом електромагнетног зрачења, нешто са чим се суочава наша планета, на основу чега би ове технологије требале да прођу кроз одређена, безбедносна испитивања.

Истина је да, ако су прошле кроз било коју врсту безбедносног тестирања, не постоји начин на који би могле да буду одобрене.

Студије које су већ објављене показују јасне везе са неуропсихијатријским поремећајима, смањењем количине сперме, оштећењем мозга и раком, међу другим озбиљним болестима. Наука је прилично јасна.

Сада они који су обучени да инсталирају нове технологије почињу јасно да уочавају опасности. Један човек је одлучио да говори о тој теми.

Његово име је Иан Фургесон и он је поставио видео који се проширио на Фејсбуку, подстичући на дебату много више људи који су можда раније били несвесни овог проблема. Такође га је поставио на свој Јутјуб канал.

Он објашњава да се он пење на торњеве где инсталира опрему која омогућава функционисање телекомуникација. Тренутно је на 5Г тренингу, објашњавајући како је већ забринут за технологију, чак и пре него што је о томе сазнао из науке.

Он објашњава како се радио-фреквенција веома разликује од радијације, која се тренутно преноси из ћелијских торњева, што се и даље показује штетним. 5Г је неупоредиво штетнија и интензивнија. Он објашњава како ће се 5Г емитовати у гигахерцима, а не у мегахерцима, што је 15000 пута јаче од онога што сада примамо.

Наука већ показује јасне знакове опасности

Пошто је наука тако јасна, људи као што је др сц. Мартин Л. Пол, професор емеритус биохемије и основних медицинских наука на државном универзитету у Вашингтону, је у новом извештају изложио многе здравствене ризике повезане са 5Г технологијом и бежичним зрачењем уопште. У њему је навео да је 5Г „најглупља идеја у историји света“.

Здравствени радници се све више удружују како би створили свест о томе, што је веома охрабрујуће. На пример, др Шерон Голдберг, лекарка интерне медицине и професор, недавно је сведочила о опасностима електромагнетног зрачења. Она каже: „Бежично зрачење има биолошке ефекте”.

Лекари који третирају пацијенте без претеране изложености бежичном зрачењу придружили су се научницима у Краљичином парку (Торонто) који су се окупили како би поручили Влади Онтарија да предузме кораке за заштиту јавног здравља пре него што се уведе технологија 5Г.

На овом јавном скупу, др Антони Милер, професор емеритус са Универзитета у Торонту и саветник Међународне агенције за истраживање рака је реако: „Многи научници широм света данас верују да би радиофреквентно зрачење требало да буде уврштено на листу канцерогених ствари, на истој листи где су и цигарете, рендгенски зраци и азбест“.

Међутим, остварује се напредак. Белгијски министар, на пример, објавио је да Брисел зауставља своје 5Г планове због здравствених ефеката.

Из организације Колективна еволуција кажу да такође раде шта је у њиховој моћи: „Планирамо да урадимо свеобухватну истрагу о телекомуникационој индустрији, а то је веза са политиком и откријемо њене напоре да подржи 5Г, игноришући опасности и не спроводећи тестове безбедности“.

Многе од ових информација могу изазвати страшну реакцију, а то је нормално. То би могло изазвати исту страшну реакцију коју бисте могли имати на друга хуманитарна питања, укључујући огромне количине пестицида који се прскају у нашој средини и на нашу храну, растуће стопе крчења шума и неколико других аспеката људског деловања које је потребно променити. Колико год да је важно да не реагујемо са страхом и паником, још је важније не игнорисати те ствари и мислити да ће се све средити само од себе.

Земљу је захватио овај хаос као резултат нашег незнања, као резултат игнорисања важних научних налаза као што су ови. Ако наставимо овим путем, стопе болести ће наставити да расту. Свест је кључна и информисање о овој теми је огроман корак у правом смеру.

Дакле,  шта ви можете да урадите? Можете да искључите рачунар када га не користите, искључите мобилни телефон и искључите све електронске уређаје пре него што одете на спавање. Можете имати жичану интернет везу, која је заправо много бржа од било које бежичне везе. Можете да живите здравим начином живота.

Погледајте ОВДЕ листу жртава Хилари и Била Клинтона.

Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА