Најновије

СТАО БИХ ПРЕД МИТРАЉЕЗ ДА СПАСИМ ПУТИНА: Бивши газда Формуле 1 без размишљања би дао живот за руског председника, а ево зашто!

Берни Еклестон некада први човека Формуле 1 изјавио је да би стао испред наоружаног нападача ако би то било потребно да спаси живот руском председнику Владимиру Путину.

Берни Еклестон (Фото: Јутјуб)

Еклестон је додао да не верује да Путин стоји иза покушаја тровања Скрипаљевих, јер је он "добар тип".

" Ако би неко у рукама држао митраљез хтео да упуца Путина, ја бих стао испред њега. Зашто? Зато јер је он добар тип. Никада није урадио нешто што није било добро за друге људе", рекао је Еклестоне за Тајмс.

Бивши газда Формуле 1 ту се није зауставио него је додао како сматра да би Путин "требао да води Европу" и како је припојио Крим само како би "ујединио Русију".

"Радо бих видео Путина како води Европу. Ми заправо немамо никога да ради тај посао, и тешко да може да буде горе него што јесте. Он увек увек урадио оно што је обећао", рекао је Берни.

Он је рекао да не верује да Русија, односно Путин, стоји иза тровања Скрипаљевих.

"Он то није учинио. Он је правише запослен да би се бавио таквим стварима. Људи измишљају приче, знате", рекао је Еклестон.

Да подсетимо бивши руски шпијун Сергеј Скрипаљ и његова ћерка Јулија отровани су нервним отровом новичок 4. марта прошле године у Великој Британији. Сумња се да су за напад одговорни руски обавештајци.

Да ли британци шпијунирају Русију? Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА