Најновије

ДРАМА У СТУДИЈУ! ЛАЗАНСКИ ЗАГРМЕО: Изјаве Харадинаја су комичне, имамо најновије верзије оружја!

- Више него комична изјава Даута Харадинаја, али било је и у нашим медијима у којима се омаловажавало оно што смо од Русије добили, а добили смо оклопне аутомобиле, који немају везе са зарђалим оружјем, то су најновије верзије оружја. Они јесу изворно стари, али су толико модификовани да представљају последњу реч технике - нагласио је Лазански за Пинк, подсетивши да су поједини авиони у САД још из доба вијетнамског рата.

Мирослав Лазански (Фото: Јутјуб)

Он додаје да се мења електроника, али ако му промените електронику, борбену станицу, додате оклоп, онда то више није то возило већ модерно возило. 

- Али код нас постоји та врста злобе која се политизује. Сви напади на то су политичке нарави, нема ту техничко-технолошких примедби, јер ја бих волео да неко истрчи са аргументацијом неком, али све се сврста у врсту политичке примедбе - истакао је Лазански и додао да ово што "лупетају", Приштини не треба узимати за озбиљно. 

Он је искључује могућност наоружавања Приштине, али мисли да је то више сакупљање политичких поена пред изборе.

 - Треба водити рачуна јер су САД признале Косово, имају војно-техничку сарадњу, па не би било чудно да одлуче да их наоружавају, а то би онда било кршење резолуције 1244 и морали бисмо да реагујемо у Савету безбедности Уједињених нација - закључио је Лазански.

Терористичка шиптарска организација Б-13 прети Србима? Више о томе ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА