Најновије

НАПОКОН ИМАМО ОДГОВОР ЗАШТО ЖЕНЕ СТЕЊУ ТОКОМ СЕКСА: Постоје два разлога, а први је за мушкарце потпуно понижење

И мушкарци и жене у току секса праве много уврнутих звукова, а један од њих је и стењање. Сада је спроведено и истраживање које се фокусирало на добијање одговора зашто жене стењу у току секса, јер, како се испоставило, мушкарци и жене стењу из различитих разлога.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Научници Гејл Бревер и Колин Хендри из Велике Британије су истраживање спровели над 71 сексуално активном женом, и испоставило се да 66 одсто њих стење како би убрзале партнера и што пре завршиле са сексом. Поред тога, 87 одсто жена је изјавило да стењу како би побољшале самопоуздање свог партнера.

- Женски оргазми се најчешће дешавају у току предигре, а већина жена стење и уздише пре и/или после свог оргазма, а често и симултано са оргазмом свог партнера - закључују ова два научника, што даље доводи до закључка да се жене претварају да су доживеле оргазам само како би се њихови парнери осећали боље.

Уз то, истраживање је показало да жене уздишу и стењу и када им је досадно, када су уморне или им је непријатно у току секса, и све то само како би се све што пре завршило. Наравно, жене уздишу и када заиста доживљавају оргазам, па срећно вам било уколико покушавате да разазнате да ли су уздаси прави или лажни.

"Цепао ме без милости, а онда га набио дубоко!" Била је неискусна, а онда је упознала њега. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: maxim. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА