Најновије

И ПАВЕЛИЋ ЈЕ БИО ЧОВЕК, ГРЕШИО ЈЕ, ЈЕР ЈЕ УБИЈАО И ХРВАТЕ! Колинда поручила да хоће да врати Хрватску у деведесете!

Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић често зна да изенади са својим изјавама, а пошто је одлучила да се кандидује за нови мандат, Колинда је решила и да оде још мало удесно и да интервју једном десничарском хрватском листу.

Колинда Грабар Китаревић (Фото: Јутјуб)

Причала је на разне теме, а дотакла се и Павелића, притом дигавши невероватну прашину у Хрватској, али и региону. Сад, након тих њених изјава, неки у Хрватској траже да се извини.

Ево шта је Колинда рекла:

- Сви смо ми људи, нико од нас не може први бацити камен, али Анте Павелић учинио је неке грешке. Ми можемо данас расправљати о тому зашто је то учинио, је ли морао или није морао, али то неће променити чињеницу да јесте, ни осећања људи који су се осетили преваренима и изданима. А последица су, уз остало, били разни злочини над Хрватима - казала је Колинда и додала:

- Али да се вратим у садашњост. Ја ову државу желим извести на пут којим је кренула деведесетих. Не вратити у деведесете, него вратити на пут који је зацртао председник Туђман, на пут достојанства и поноса, на пут европејства које неће бити подложничко било коме, али и на пут политичке одлучности, делотворности и одговорности. Томе сам посветила све своје пројекте, сада посебно и брендинг. Направили смо тај предлог одлично, али срце ме боли што сада то стоји, а требало би почети с тим што пре, како бисмо Хрватску што боље брендирали док председамо ЕУ - објаснила је Колинда.

Прочитајте ОВДЕ како је Црна Гора поклекла пред ЕУ и донела закон због којег Срби неће летовати код њих.

Извор: hrvatski tjednik

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА