Најновије

ПУЋИ ЋЕТЕ ОД СМЕХА: Комедија "Добри момци" од 15. августа у биоскопима! (ВИДЕО)

Најбоља журка овог врелог лета заказана је за 15. август, када у биоскопе стиже урнебесна комедија "Добри момци"!

Инсерт из филма (Фото: Тарамаунт)

Познат вам је осећај треме пред први пољубац? Не знате да се љубите а позвани сте на журку? Спремни сте за масне фоте или желите да се подсетите тог осећаја? Не пропустите филм који ће вас забавити, насмејати до суза и заувек у вама сачувати тинејџера коме мисли иду само у једном правцу а успут му се дешавају нереално луде ствари. 

Није лако бити шестак. А колико је живот компликован у том узрасту, видећете у овом филму.

Након што је позван на своју прву журку где ће бити љубљења, дванаестогодишњи Макс почиње да паничи, јер не уме да се љуби. У жељи да се истакне, Макс и његови најбољи другови Тор и Лукас, одлучују да узму дрон Максовог тате, који Макс не сме ни да пипне, како би шпијунирали комшије тинејџере који се љубакају. Али, кад ствари крену незаустављиво лоше, дрон ће бити уништен. У очајничком покушају да га поправе пре него што се Максов отац врати кући, момци беже из школе и упуштају се у авантуру епски лоших одлука у које спадају и украдена дрога, пејнтбол са братством и бежање од полиције и застрашујућих тинејџерки.

Од 15. августа забава је загарантована уз филм "Добри момци" у биоскопима: Синеплекс Ушће Шопинг Центер, Синеплекс 4Д Делта Сити, Синеплекс БИГ Београд, Таквуд, Рода, Комбанк Дворана, Сине Гранд Капитол Парк Раковица, Фонтана, Арена (Нови Сад), Синеплекс Променада (Нови Сад), СинеСтар (Нови Сад), СинеСтар (Панчево), СинеСтар (Зрењанин), Синеплекс Ниш, Синеплекс Крагујевац Плаза, Вилин град (Ниш), Еуросинема (Суботица), А. Лифка (Суботица), Абазија (Суботица), Екран (Сомбор), Кварт (Краљево), Арт (Ужице), Дом културе Чачак, Лесковачки културни центар, Културни центар Јагодина, ЛМ (Шабац), Културни центар Горњи Милановац, Центар за културу Младеновац, Центар за културу Лазаревац, Центар за културу Пожаревац, Дом културе Трстеник, Културни центар Нови Пазар, Синеплекс Приштина, Кино АБЦ (Приштина), ДокуФест (Призрен), Синеплекс МНЕ Делта Сити Подгорица, Кадмус Синеплекс (Будва), Синема 213 (Никшић), Центар за културу Тиват.

Прочитајте ОВДЕ које је све награде покупио филм “Ајвар”. Сазнајте о чему се ради у филму.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА