Најновије

ШТА ЈЕ ЛЕТЊИ ПЕНИС? Ево разлога зашто је величина битна

Илустрација (Фото: pixabay. com)

Шта се дешава, већи ми је него иначе... Зашто ми је већи? Током летњих месеци ово помисли велики број мушкараца јер мушки полни орган у току лета уме да "нарасте". Ово је такозвани феномен "летњег пениса". Зато парови на медени месец одлазе у топлије крајеве, а не на Северни пол, али питање је да ли мушки полни орган заиста порасте на врућини и да ли ће током лета мушкарац бити бољи љубавник? Шта је "летњи пенис" и да ли је он заиста већи него иначе, за Љубав и здравље објашњава уролог Александар Милошевић.

Опуштено

- Мишићи око тестиса који се зову кремастери опуштају се током летњих месеци јер је топло. Они служе да заштите гениталије, лети се спуштају да би охладили гениталије, а зими се стежу да би их угрејали. Та опуштеност на топлоти има стимулативни ефекат и на сексуалност мушкарца. А поред тога, одмори су, нема ни психичких оптерећења или их има много мање него у другим годишњим добима. Зато се многим мушкарцима, када се ти мишићи опусте, чини да им је полни орган већи. То је "летњи пенис" - објашњава уролог Александар Милошевић.

Мозак, не само инстинкт

- Током одмора долази и до летњих љубави, чини нам се да су везе у које смо упловили и лепше и квалитетније него што то оне реално јесу. Све то мушкарца сексуално стимулише. Ако се препустимо тим авантурама, са захлађењем може доћи и до разочарења. Када се вратимо у реалност, све има другачији аспект, па и љубав коју смо доживели током лета. Свако годишње доба има своје дражи. Животиње се руководе инстинктом, а човек би требало и мозгом. Те летње романсе и летње "активности" могу да буду и опасне, не само када је реч о полно-преносивим болестима већ може доћи и до озбиљнијих здравствених проблема и ризичних ситуација, нарочито ако се ради о мушкарцу у мало старијим годинама. Дакле само умерено. Битно је бити нормалан - каже наш саговорник.

Коме је величина битна

А шта је нормална величина пениса и зашто су мушкарци срећни када их задеси илузија "летњег пениса", односно када им се учини да им је полни орган већи него иначе? И коме је и да ли је величина заиста битна?

- Нормалан пенис дужине је око 13 до 13,5 сантиметара у ерекцији. Нормална величина заправо је од 9 до 13,5 сантиметара. Величина пениса утиче на мушкарце, даје им самопоуздање. Они мушкарци који имају неразвијен пенис имају и несигурност и психичке проблеме, а жене траже мушкарце који су јаки, сигурни у себе, па ето вам везе зашто је величина битна. Женама сама величина пениса није битна, могу искуство са "обдареним" мушкарцем да доживе као авантуру, али величина преко неког просека, неке нормале у дужини, углавном женама не прија - каже наш чувени уролог Александар Милошевић.

Урадите ове три ствари и свака жена ће доживети оргазам за памћење! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА