Најновије

ДОДИК ГРМЕО НА САВ ГЛАС: Нису тачне тврдње СДА да смо потписали споразум у којем се помиње план за чланство у НАТО!

Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас да су лажне тврдње које су изнете у саопштењу СДА да су он и лидери ХДЗ Драган Човић и СДА Бакир Изетбеговић потписали споразум у којем се помиње годишњи национални план за чланство у НАТО (АНП) било у изворном, било у модификованом облику.

Милорад Додик (Фото: Јутјуб)

"Позивам и њих у СДА и све друге да пажљиво прочитају тачку 3 споразума и увере се да таква формулација тамо не постоји. Ми смо спремни да спроведемо споразум који смо потписали, али нисмо спремни да спроводимо оно што неко тумачи да смо потписали", рекао је Додик.

СДА је раније данас саопштила да је једино решење за превазилажење тренутног застоја у процесу евроатлантских интеграција и формирању Савета министара усвајање модификованог годишњег националног програма, који је законска обавеза и део споразума који су потписали лидери СДА, ХДЗ и СНСД.

Додаје се да ће одбијање дијалога и компромисног решења имати негативне последице за процес формирања Савета министара, наставак евроатлантских интеграција и укупну ситуацију у БиХ.

Шешељ о Колиндином исмевању српских жртава у Јасеновцу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА