Најновије

РЕЧ ИМА ЈУНАК БОРЈАН: Бог је велики, сви су били против нас, али је наша жеља била јача од свега!

Јунак пласмана Црвене звезде у плеј-оф Лиге шампиона Милан Борјан након меча против Копенхагена био је прилично срећан због великог успеха.

Борјан (Фото: Јутјуб)

Голман црвено-белих није крио одушевљење након сјајне партије и одбрана које су одвеле његов клуб у макар у Лигу Европе.

- Екипа је феноменално одиграла, невероватан карактер су показали опет, борили смо се до краја веровали до задњег минута. Каква емоција. Морало се догодити да прођемо, била је борба, добро смо играли. Ушли смо у Европу што је велики успех за нас. Невероватна ноћ за звездашку јавност. Мислим да је ово невераватно три године заредом играмо групну фазу, нисмо стали овде, још два меча за Лигу шампиона па да цела Србија буде поносна на нас - рекао је у даху Борјан и наставио:

- Био сам миран, сконцентрисан. Покушао пре пенала да видим где ће ко да шутира, припремио сам се. Све се исплатило на неки начин, Бог је велики. Судије су нас крале и биле на страни Копенхагена, али кад имаш срце жељу и људе који веруји у тебе, онда победиш. Одбране посвећујем породици уз мене су увек и моја снага и енергија. Ова екипа, ови момци су заслужни, невероватан посао су одрадили,  захвалан сам им што су ми омогућили групну фазу. Борили смо се за грб и навијаче,. Бог је велики. Нисмо обраћали пажњу на потцењивање - додао је голман Звезде.

Канадски репрезентативац открио је и шта му је то Ричмонд Боаћи поручио уочи извођења једанаестераца.

- Боаћи је рекао да жели да се помоли за мене да што боље браним и ја сам му захвалио и дозволио да то уради. Он је јако побожан - рекао је Борјан.

Север тугује, преминуо легендарни вођа делија. Причу о најчвршћем навијачу Звезде Мирку Талијану прочитајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА