Најновије

ДАЧИЋ ОПЛЕО ПО БИВШЕМ КОЛЕГИ: Није излазио из штала, као председник Србије! У време Тадића могао сам да дођем само у временску прогнозу!

Да је Александар Вучић нешто променио у изборним условима, неко би и могао да каже - да видимо зашто сте то променили, али изборна регулатива је остала из времена ДС, изјавио је министар спољних послова и лидер СПС Ивица Дачић и додао да је заправо реч о томе да опозиција тражи алиби за изборни неуспех.

Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

Дачић је указао да су парламентарни избори следеће године редовни, а да међународна заједница не поштује, нити признаје политику бојкота избора.

- Не знам шта је оно што би сада требало променити, а што они нису променили кад су били на власти - рекао је Дачић.

Он се осврнуо и на захтев опозиције који се односи на учешће државних функционера у кампањи.

- Да ли се сећамо да Борис Тадић није излазио из штала, као председник Србије, у дневницима РТС. Ја сам могао да дођем само у временску прогнозу. Толико је било вести о државним функционерима да су вести биле препуне. И сада они говоре о томе да Вучић не треба да учествује. То је толико непринципијелно - изјавио је Дачић. Он је истакао да је реч о томе шта је процена опозиције - да ли хоће унапред да траже алиби за изборни неуспех.

- Вучић је рекао праву ствар, да ће дати све што траже. Једино што не може да им да је да дођу на власт без избора. А то је највећи проблем - како да освоје довољан број гласова - рекао је Дачић.

Када је реч о медијима, што ће бити тема наредне рунде разговора власти и опозиције, Дачић је рекао да се ту треба држати правила која постоје.

Став Јапана је да дијалог Београда и Приштине мора бити настављен! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА