Најновије

"Вучић понижава сопствени народ, њему нико не ваља" (ВИДЕО)

Гост Славија инфо ТВ био је проф. др Вишеслав Симић, запослен на Монтрејском институту за Технологију и Високо образовање, стручњак светског гласа у области геополитике, незванични амбасадор српског народа у дијаспори. Симић је указао на мане и грешке режима који владају Србијом у последњих тридесет година, а посебно тренутне власти, протумачио политику САД на Балкану и предложио своја решења за бољу будућност Србије.

Aлександар Вучић (Фото: Јутјуб)

Др Симић уочава огромну кризу постојеће политичке елите у Србији, констатује да нема више државника, већ да постоје неке: „ситне душе које само из личних интереса и из личне сујете желе да се оките тим неким титулама. Стручни и људи од карактера стоје изван политике, а наметљиви букачи, вашарски кловнови и незналице улазе у политику и долазе на власт”.

Гост је посебно негативно оценио лик и дело председника Вучића и министра спољних послава Ивице Дачића, образложивши детаљно такву своју оцену. Између осталог о поменитима је казао:

„Дачић се вешто савија како ветар дува и иде ка ономе ко га више плати попут управо неке лаке даме која јури за већом наовчаницим.“

Симић скреће пажљу српском народу речима: „видите ви како се понаша овај Вучић коме нико није добар, који понижава свој сопствени народ. Овај манијак пљује свој сопствени народ, каже да смо лењи, да смо никакви, да треба да се угледамо на протестанте, што је у ствари лаж и превара.“

Зорану Михајловић види као бесну Јерину, која прави, руши, гради, а све се распада чим први камион прође. Др Симић поентира закључком, српски политичари су мазохоти према себи, јер уживају у понижењима од стране странаца, а садисти су према сопственом народу, јер га малтретирају и понижавају на сваком кораку. Симић коментарише и скорашњи састанак власти и опозиције одражан на ФПН, износећи крајње убедљиво предпоставку о скорашњој промени власти.

Професор Симић се залаже за формирање владе националног спаса, детаљно образлаже на који начин би се спровела безболна транзиција власти, кореке будуће владе, унутрашњу и спољну политику и ко може чинити њене чланове. Кључан део транзиције власти, јесте, да се сви политичари политички пензионишу, а потом да се изврши одабир најбољег кадра из српског народа који би преузео власт. Први задатак нове владе јесте уништити до темеља овај храма зла, односно постојећи политички систем у Србији. Др Симић истиче да позивање на угрожена људска права јесте само повод за војне интервениције НАТО пакта, а да је разлог овладавање комуникацијама и ресурсима. Професор даје своје решење косовског питања, односно излеже план културног суверенитета на Косову и Метохији. Сматрата да држава Србија не сме да преговара са тренутном албанском владајућом злочиначком гарнитутом на тзв. Косову, објаснивши разлоге, већ да се мора разговарати директно са сувереном влашћу на КиМ, а то је страни фактор. Професор Симић даје јако занимљиву процену о предстојећим намерама Американаца на Косову и Метохији.

Гост истиче да је његова књига о приватизацији на КиМ у Србији потпуно изигнорисана, јер  је доказао да бивши челни људи администрације САД стоје у спрези са бандитима из власти тзв. Косова као главни пљачкаши Косова и Метохије. Сматра да српске непријатеље са Запада највише боли што су уложили силан труд, а никако не могу да убију ту жељу за слободом и истином у српском народу. Они сматрају да Срби нису још довољно страдали, да прво треба да се међусобно побију, а онда да дођу непријатљи из окружења да их докрајче. Симић упозорава, геноцид према Србима се планира систематски, он се све више примиче Београду, кад сам говорио да се Србија брани у Книну и Охриду мени су се смејали.

О америчком мрежном рату против СПЦ читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА