Најновије

КОМУНИСТИ ЋЕ ЗБОГ ОВОГА ПОЛУДЕТИ! ДРАЖИН УНУК СТАЈЕ НА ПУТ ЦРВЕНОЈ КУГИ! : Монархисти предлажу закон за забрану црвене петокраке!

Покрет обнове Краљевине Србије најавио је да ће предложити закон којим би се забранило јавно истицање и употреба црвене петокраке.

Војислав Михаиловић (Фото: Јутјуб)

Како наводи овај покрет, то ће предложити по угледу на Мађарску, која је на предлог премијера Виктора Орбана, законом забранила употребу црвене петокраке.

- Црвена петокрака је симбол идеологије, комунизма, која је уништила српски народ у 20. веку. Одговорни су за велика зла током, а нарочито после Другог светског рата, када су без икаквог основа убили преко 100.000 Срба само зато што су били за краља или се нису слагали са њиховим идеологијом. Противправно су одузимали грађанима приватну имовину и пунили затворе и логор Голи оток идеолошким неистомишљенивима. Укинули су слободу штампе и говора, укинули вишепартијски систем и завели диктатуру и страховладу. Донели су устав из 1974. године на штету Срба, који је разбио Југославију на републике и покрајине са правом на отцепљење и изазвао ратове деведесетих година", изјавио је Војислав Михаиловић, потпредседник ПОКС, унук Драже Михаиловића.

На јесен могућ сусрет званичника Београда и Приштине у Белој кући! Више о томе ОВДЕ.

Извор: 021.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА