Најновије

ОБРАТИ ПАЖЊУ! Жене откриле шта их највише узбуђује!

Мало ког мушкарца не занима шта жене привлачи на њима. На њихову срећу, спроведена су бројна истраживања која су открила које особине, детаље или навике жене највише воле да виде код мушкараца.

Илустрација (Фото: принтскрин)

У мору њихових одговора, ових шест чињеница су највише истицале припаднице нежнијег пола. 

Алтруизам 

Студија објављена у часопису "The Journal of Social Psychology" приметила је да и мушкарци и жене значајно преферирају алтруистичне партнере за дугорочне односе, а ту особину најпривлачнијом сматрају оба спола. Жене ће тако готово увек одабрати таквог партнера. 

Смисао за хумор 

Ако питате жене шта им се највише свиђа на њиховим партнерима, одговор ће често бити: "Волим то што може да ме насмеје". 

Није никаква новост да жене воле момке који могу добро да их насмеју, али наука објашњава зашто је то тако. Једно истраживање показало је да је добар смисао за хумор сексуално привлачан, јер указује на интелигенцију, креативност и друге врлине.

Поседовање пса 

То није само стереотип - жене заиста воле мушкарце који имају пса. Истраживања показују да пси олакшавају социјалну интеракцију између људи, те да поседовање пса може да повећа дугорочну привлачност мушкараца. Када мушкарац има пса, жене га доживљавају као предану особу која је способна да брине о другима. 

Спремност на ризик 

Једно истраживање је потврдило да ће жене дугорочно више привлачити мушкарци који су спремни на физичке ризике у односу на оне који их избегавају, али само ако ризикују у сврху помагања и спашавања.

Црвена боја 

Напокон једна од ствари с којом не морате да се родите или да уложите пуно труда како бисте је применили. Ношење црвене боје може мушкарце да учини привлачнијима у очима жена, према истраживању објављеном у  "Journal of Experimental Psychology". 

Мушкарац који бира одећу упечатљивих боја женама ће изгледати боље од оног у сивој и безличној одећи, а самим тим ће и да досегне и сексуално пожељнији и виши статус у њеним очима. 

Изглед није најважнији 

Физички изглед често може да буде једна од главних ствари на које жене падају, али није важан колико мислите. Истраживање које је објављено у часопису  "Journal of Personality and Social Psychology"  потврдило је да жене бирају згодне мушкарце углавном за необавезне односе, док код избора партнера за цео живот гледају друге квалитете.

Урадите ове три ствари и свака жена ће доживети оргазам за памћење! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: index.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА