Најновије

СПЕЦИЈАЛНА ТАКТИКА СЕ ИСПЛАТИЛА! НЕПРИЈАТЕЉ СЛОМЉЕН НА ПРВОЈ ЛИНИЈИ ФРОНТА: Војска кренула право на Кан Шејкун! (ВИДЕО)

Сиријска арапска војска (САА) ове је седмице постигла велики напредак у јужном делу покрајине Идлиб након што је пробила милитантне линије у близини кључног града Кан Шејкуна.

Сиријска војска (Фото: Јутјуб)

На лицу места пратећи дешавања била је Anna News Agency, која је снимила ексклузивне снимке војних операција у Кан Шејкуну.

„Тигрове снаге су се 13. августа суочиле са изазовом. У једној ноћи морали су да пређу половину растојања између градова Хобејт и Кан Шејкун “, наводи Ана Њуз.

"Када су последњи сунчеви одсјаји изашли преко хоризонта, Тигрове снаге су покренуле своју ратну машину. Али сиријски покрети нису прошли незапажено. Одреди милитаната припремали су се да упознају Тигрове са свиме што су имали ”, наставили су.

„Посебно нас је погодио број артиљеријских граната које су милитанти испалили на нас. Након заузимања стратешке висине Тел Ајс-а, стратешки град Кан Шејкун је био јасно видљив. Сви су очекивали да ће трупе кренути у олују града, али уместо тога трупе су скренуле на север “, додали су.

Откако је објављен овај видео снимак, сиријска арапска војска започела је напад како би заробила Кан Шејкун од милитантних снага у јужном Идлибу.

Убијен један од вођа Исламске државе! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА