Најновије

Мушкарци су једногласно открили шта желе од жена у кревету и заправо је врло једноставно

Наравно да не смете дозволити да вам он диктира како да се понашате у сексу али, веровали или не, мушкарци уопште нису тако компликовани.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Прочитајте шта су они рекли:

“Желимо да нам причате безобразне ствари”

Мушкарци не очекују баш да препричавате сваки корак у сексу, али само неколико речи изговорених у правом моменту учиниће чуда у кревету. Будите маштовити, јер се од вас не очекује да причате прљавштине у правом смислу те речи, већ га суптилно наводите и говорите му колико вам се допада оно што вам ради или што бисте желели.

“Желимо да понекада преузмете контролу”

Само је пар ствари боље од девојке која зна шта хоће и преузима иницијативу у кревету. То не значи да треба да се од главе до пете обучете у кожу и доминирате све време. Штавише, то је само пар покрета у питању – само га мало јаче пригрлите уз себе и видећете промену.

“Желимо да нам покажете омиљену позу”

Уколико постоји поза коју бисте желели да испробате, не оклевајте! Било да је она креативна или подразумева секс на неком неуобичајеном месту, мушкарац ће бити одушевљен вашом иницијативом.

“Желимо да нас изненадите”

Признајемо, већина мушкараца би се осетила застрашено ако бисте усред секса извадили своје секси играчке. Ипак, увођење неких нових ствари у предигру, на пример, може још више распламсати страсти. То не мора подразумевати било какве предмете. Штавише, можете га изненадити тако што ћете се само појавити на његовим вратима и без речи кренути у акцију. Неће знати шта га је снашло, те ће такав поклон дуго памтити!

“Желимо да вас гледамо”

Визуелна стимулација је нешто што је најважније мушкарцима. Бирајте позе у којима ће његов поглед бити бољи од онога с врха Ајфеловог торња. Још боље, поставите огледало за време вођења љубави и уживајте у погледима.

Сиромашни мушкарци су бољи у кревету од богатих! А зашто прочитајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА