Најновије

ОВУ ЗЕМЉУ СТЕ С*ЕБАЛИ СА ВУЧИЋЕМ ПРЕКО ИЗВРШЕЊА: Веља Илић грубо, али с правом, напао извршитеље који су му блокирали рачун (ВИДЕО)

Велимир Илић је ушао у канцеларију јавне извршитељке у Чачку псујући и галамећи. Све присутне почастио је "рафалом" увреда и псовки.

Веља Илић (Фото: Јутјуб)

Из странке Нова Србија у саопштењу за јавност тврде како је Илић мирно напустио канцеларију након што је "избачен", те како је по пријави јавног извршитеља полицији о његовом непримереном понашању иста закуцала на његова врата. 

- 6.000 евра ја неком Чанку плаћам. Маму вам бре ј**** лоповску. 100.000 људи ће да дође овде да вам ј*** мајку. Кријете се као пацови и шаљете са судом извршење. Како вас није срамота? Ја ћу позвати овај народ. Ову земљу сте сј***  са Вучићем преко извршења. Немој случајно да ми пошаљете још једном извршење, да ми блокирате - драо се Илић у канцеларији јавног извршитеља, а како се јасно чује у видеу. 

Целу сцену погледајте овде: 

Овим поводом Нова Србија издала је саопштење, наводећи како су "та странка и њен председник Велимир Илић изложени сталним притисцима власти преко јавних извршитеља и да је Илићу дошла полиција на врата јер га је јавни извршитељ, како је та странка навела, пријавио да се непримерено понашао у његовој канцеларији. НС је навела да је претходно председник те станке отишао код јавног извршитеља у Чачку да се распита за какав дуг му је стигло решење о извршењу, а да га је службеница код јавног извршитеља "избацила из канцеларије" и да је Илић, како тврди та странка, мирно изашао из канцеларије.

- Када је ушао у канцеларију извршитеља, извршитељ је изашао, а девојка која је радила као његова службеница је председнику Нове Србије рекла да га не познаје, да не може да му да никакве податке и да мора да напусти канцеларију", навела је та странка и додала да је Илић "мирно изашао из канцеларије". НС је казала да је два сата након конференције за новинаре Илића поводом тог случаја, на врата његове куће дошла полицијска патрола и, како је наведено, дошла по пријави извршитеља због "његовог наводног непримереног понашања у просторијама извршитеља" - рекли су из странке Нова Србија.

Додаје се да полиција уместо да штити грађане од "највеће организоване криминалне групе, која је у Србији легализована – јавних извршитеља", она долази на врата грађанима да их, како је НС оценио, заплаши и помаже криминал који спроводе извршитељи над грађанима.

- Они се понашају горе од турских харачлија, отцепе колико сматрају сами да треба да буде дуг, који је често по неколико пута већи од основног са њиховим наградама, а грађани Србије живе у сталном страху када ће им закуцати на врата", наводи се у саопштењу. Та странка је казала да ће, уколико буде део будуће власти, укинути јавне извршитеље и да вратити поступак у надлежност судова - рекли су за медије из ове странке. 

Русија прави базу у Републици Српској. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА