Најновије

ЦРНОГОРСКЕ ЛАЖОВЧИНЕ! МИЛО ИСЦЕНИРАО "ДРЖАВНИ УДАР": Режим планирао да убије лидера Демократског фронта?

Инсајдер Дејан Лакић открио је да је режим исценирао "државни удар" 16. октобра 2016. године и да је те вечери требао да буде ликвидиран најмање један од лидера Демократског фронта.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Да се спрема убиство лидера ДФ-а, Лакић тврди да му је рекао Мирко Бановић, тадашњи заменик шефа САЈ-а, а сада високи полицијски функционер.

Лакић је на свом Фејсбук профилу објавио и да му је Бановић, који је једно време био телохранитељ Веска Баровића, пре неколико дана претио.

- Маринко Бановић је ухапшен пре две године јер је поседовао снајпере и онда се нагодио са тужилаштвом за казну. Он је брат Мирка Бановића, бившег заменика шефа САЈ-а, који сада ради за екипу из Гранда, а који је тукао људе на митингу опозиције. Такође, он ме је покушао преварити за грађевину, кредит, стан и викендицу који су отети у афери Клап и Вардар. Мирко Бановић ми је наредио 10. октобра 2016. године да макнем све фајлове ДФ-а, је иде велико крвопролиће и да ће страдати много људи. Рекао ми је да 16. октобра изађем на гласање, а да увече не излазим и да ће један лидер ДФ-а бити убијен, тврди Лакић.

Мирко Бановић му је, како каже, саопштио пред Бојаном Петричевићем, да је Мија Мартиновића требао да поломи још више, што ће убудуће да уради.

- Да видимо хоће ли реаговати министра Мевлудин Нухоџић и ухапсити браћу Бановић који прете, бију, у клану су и перу паре - рекао је Лакић.

Маринко Бановић је пре две године склопио споразум са тужилаштвом да робија осам месеци због илегалног држања оружја.

Бановић је раније признао да је својим џипом превозио снајперске пушке, које припадају његовом пријатељу.

Бановић, брат тадашњег в.д. команданта САЈ-а Мирка Бановића, ухапшен је 22. августа 2017. након што је полиција у његовом "ланд роверу" пронашла две снајперске пушке са оптичким нишанима и пригушивачима и муницију.

Додик хоће физички да спречи прославу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: borba.me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА