Најновије

"ЈЕДИНО ГА МЕТАК МОЖЕ СКИНУТИ..." Тужилаштво истражује претње смрћу Додику!

Тужилаштво БиХ истражује претње смрћу Милораду Додику, изречене у коментарима на порталу БН телевизије, саопштено је из те правосудне институције.

Милорад Додик (Фото: Јутјуб)

"Тужилаштво БиХ примило је обавештење од Агенције за истраге и заштиту (Сипа) БиХ у вези с претећим садржајем Додику изреченим у коментарима БН телевизије. Предмет је у раду, више информација или детаља не можемо давати", рекла је виша стучна сарадница за односе са јавношћу Тужилаштва Адиса Карачић.

Из Агенције за истраге и заштиту (Сипа) БиХ 19. августа је агенцији Срна речено да су предузели потребне мере на утврђивању свих релевантних чињеница у вези с претњама смрћу српском члану Председништва БиХ Милораду Додику изреченим у коментарима на порталу БН телевизије и о предузетим мерама обавестила Тужилаштво БиХ.

Из Сипе подсећају да су 30. јула примили информацију МУП-а Републике Српске о чланку објављеном на порталу БН телевизије и коментару са претећим садржајем упућеним Додику од НН лица под псеудонимом “Романија”.

У том коментару се каже:

"Вукане, капу ти скидам. Да ти Бог подари здравље и дуг живот. Мало је тако поштених људи. А Додика једино метак може скинути са чела Републике Српске и напаћеног народа. Молим Бога да се неко нађе и да га упуца да читав народ ослободи окова и ланаца. Нема друге, изгледа."

Прочитајте ОВДЕ  све о општој тучи под Острогом.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА