Најновије

ПОКАЈАЛА СЕ И ОБРИСАЛА! Кија није стигла на време: С*кс на јавном месту и снимање! (ФОТО)

Кија Коцкар каже да се први пут пољубила са 16 година, а да је две године касније изгубила невиност. Победница "Задруге 1" открила је своје најинтимније тајне пратиоцима на Инстаграму, али се јуче ујутру покајала, па све обрисала. Кија је, међутим, закаснила јер су све њене тајне остале сачуване.

Кија Коцкар (Фото: јутјуб)

Ријалити звезда је на друштвеној мрежи Инстаграму добила највише молби обожавалаца да подели пикантерије из своје спаваће собе, а она им је изашла у сусрет.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dress @hana_olajic_fashion Hair @boskovicm1 💃🏽

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on

Први секс сам имала када сам напунила 18 година. Свим девојкама саветујем да спавају са мушкарцима тек када буду физички, психички и емоционално зреле. Не треба нигде да журе. С друге стране, пољубац је леп кад год да се догоди - одговорила је фановима.

Кристина је открила да је недавно срела првог дечка и да јој је он тек тада признао да је не памти као добру љубавницу.

Први пут сам се пољубила са једним Марком када сам имала 16. Сретали смо се и касније у животу. После 14 година ми је рекао да сам била катастрофа. Нема везе мени је било супер - истакла је Коцкарева.

Она се са годинама опустила, па је имала и секс на јавном месту.

- То се десило на концерту Фифти Сента у Хали "Пионир" у Београду. Била сам лудо заљубљена и на почетку везе са дугогодишњим дечком. Сакрили смо се негде иза бине, било је баш узбудљиво. Имала сам 20 година и волела сам да експериментишем. Сада ме мрзи да се цимам, то бих радила само у кревету - објаснила је Кристина и додала да се чак и снимала током секса:

- То сам радила као млађа. Било ми је занимљиво да пробам, да видим како изгледа. Тада је, хвала Богу, била лоша резолуција, нико ме не би препознао. Данас би ми већ било фрка да се снимам јер би могло да ми се деси да изгубим телефон. У том случају бих се само молила да сам добро испала.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

rewind.jpeg

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on

Које услове је Кристијан Голубовић добио за улазак у ријалити, прочитајте ОВДЕ.

Извор: Медији

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА