Најновије

КРЕЈГ СЕ ВРАЋА КАО БОНД 007: Нови филм о најпознатијем тајном агенту добио је наслов "No time to die" (ВИДЕО)

Продуценти филма о Џејмсу Бонду, Мајкл Г. Вилсон и Барбара Броколи, званично су саопштили да је наслов 25. филма о Џејмсу Бонду "No time to die". Од Алберта Р. Броколија из EON Productions компаније и студија Metro Goldwyn Mayer и Universal Pictures Intenational, а у режији Керија Џоџија Фукунаге, долази нам филм у које Данијел Крејг по пети пут тумачи лик кога је створио Јан Флеминг, агента 007.

Данијел Крејг у новом филму (Фото: Јутјуб)

Писан од стране Нила Первиса и Роберта Вејда, Керија Џорџија Фукунаге, Скота З. Бернса и Фиби Волер-Бриџ, филм је тренутно у фази продукције. У наше биоскопе стиже 2. априла 2020. године.

У филму такође глуме и Рами Малек, Леа Седу, Лашана Линч, Бен Вишо, Наоми Харис, Били Магнусен, Ана де Армас, Рори Кинир, Давид Денчик, Дали Бенсалах, као и Џефри Рајт и Рејф Фајнс.

Бонд је напустио службу и ужива у мирном животу на Јамајци. Његов мир неће трајати дуго, када се појави његов пријатељ, Феликс Литер, молећи га за помоћ. Мисија у којој је потребно да избаве киднапованог научника испоставиће се много компликованија него што је било очекивано и навешће Бонда на траг мистериозном зликовцу који је наоружан новом, опасном технологијом.

Филмови Казино Ројал, Зрно утехе, Скајфол и Спектра, зарадили су преко 3.1 милијарди долара широм света. Скyфалл (1.1 милијарду долара) и Спектра (880 милиона долара) су филмови са најбољом зарадом у оквиру ове франшизе.

Прочитајте ОВДЕ  каква вас то посластица чека ако сте љубитељ хорора.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА