Најновије

ОРГИЈЕ У БЕЛОЈ КУЋИ: Трампови радници опијали се вотком, а потом имали орални се*с на крову зграде! (ВИДЕО)

Радник у администрацији САД имао је сексуалне односе са службеницом Беле куће у својој канцеларији, али и на крову зграде у којој је радио. Истага је утврдила и да је конзумирао алкохол на радном месту.

Зграда Беле куће (Фото: Јутјуб)

Извештај који је уследио после истраге о понашању особља америчке Независне федералне агенције за подршку државним институцијама (ГСА) показује вишеструко кршење савезних прописа, која забрањују или ограничавају конзумирање алкохола у канцеларијама високих званичника. 

Истрага је утврдила да је службеник Бренан Харт, осим сексуалних односа на радном месту, имао обичај да попије вотку после радног времена.

Непоштовање прописа је детаљно описано у писменом резимеу истраге.

Према извештају о истрази, бивши службеник у администрацији ГСА Бренан Харт, допратио је чланицу особља Беле куће до седиште Агенције 1. јула 2017.

Харт је признао да су се најпре послижили вотком, а онда имали сексуалне односе, најпре у канцеларијском простору, а потом и орални секс на крову зграде. У извештају се наводи да је Харт изјавио да се то догодило само једном.

Хартов радни однос у Агенцији је прекинут у марту 2018. године, неколико недеља након што га је генерални инспектор интервјуисао о инциденту. Име припаднице особља Беле куће за сада није подељено са јавношћу, али је примерак извештаја инспектора о истрази послат у Белу кућу.

Харт је такође признао да је пио вотку на радном месту и то у присуству колега и највиших званичника Агенције.

Да је конзумирао алкохол на послу, признао је још један бивши службеник Агенције, Тимоти Хорн. Рекао је да је имао обичај да попије после радног времена и „када никога није било у близини“, наводи се у извештају.

Актуелна директорка Агенције, Емили Марфи, прошле године је рекла инспекторима да је дозволила конзумирање алкохола у канцеларијама, али после радног времена и то петком.

“ГСА поштује све законе а запослени поштују највише етичке стандарде. Агенција организује обавезне месечне тренинге о радној етици. Агенција не толерише непримерену употребу алкохола на радном месту или било какво кршење прописа који су у вези са алкохолом“, изјавио је, поводом инцидента, представник Агенције.

Прочитајте ОВДЕ зашто Владимир Путин не зна ништа о серији која се снима о њему.

Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА