Најновије

ДАЧИЋ ПОБЕСНЕО: Овом реченицом је ућуткао Колинду а запалио регион! Ово ће јој сигурно дуго одзвањати у глави!

Хрватском министарству спољних послова боље би било да се позабаве тиме што њихова председница срамно ћути после пребијања Срба у Уздољу и Ђеврскама, поручио је министар спољних послова Ивица Дачић.

Ивица Дачић (Фото: јутјуб)

- Или би можда и она дохватила мотку да туче децу у кафићу која гледају Звезду пошто се недавно похвалила да јој је жао што за време "Олује" није узела пушку да ваљда пуца у своје грађане - Србе - коментарисао је саопштење министарства из Хрватске у којем су критиковали начин на који је председник Александар Вучић говорио о нападу на Србе у Книну.

- Стварају антисрпско расположење у Хрватској, што резултира нападима на Србе. Лицемерно звуче њихова залагање за права Хрвата у Србији у ситуацији када се Срби нападају зато што гледају пренос утакмице Црвене звезде. То се у Србији никад не би десило, нити би председник Србије ћутао на такве нападе. Председник Вучић се искрено залаже за унапређење добрих односа са Загребом, али они сваким даном показују да им до тога није стало и да се стално враћају у прошлост - рекао је Дачић.

Иначе, Вучић је у суботу поручио да не разуме када Хрвати говоре о великоспрској агресији када је број жртава два народа неупоредив (посебно у Другом светском рату) и питао да ли Србија стално треба да говори да се у Јасеновцу десио геноцид.

Какав ултиматум су Хрвати поставили Србији, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА