Најновије

ПИЛОТ ПЕДОФИЛА ЕПСТАЈНА УКОПАО БРИТАНСКОГ ПРИНЦА: Ендру је често је летео са малолетном секс робињом! Језиви детаљи из уста сведока!

Дејвид Роџерс, бивши пилот милијардера педофила Џефрија Епстајна, посведочио је да је принц Ендру, млађи брат принца Чарлса, летео са у то време малолетном Вирџином Робертс на најмање четири исте дестинације у периоду само од априла до јула 2001. године.

Џефри Епстајн (Фото: Јутјуб)

Роџерс је дао исказ о томе још 2016, кад је Вирџинија тужила Гислејн Максвел, тадашњу Епстајнову званичну девојку и подводачицу деце, која је, како се тврди, врбовала и обучавала малолетне девојке да сексуално задовоље милијардера и његове утицајне пријатеље. Његов исказ је званични судски документ.

Он је испричао да је 11. априла 2001. пилотирао Епстајновим авионом од аеродрома "Тетерборо" у Њу Џерзију до карипског острва Сент Томас, у близини Девичанских острва, где се налазило и Епстајново злогласно приватно острво. Један од путника у авиону тада је био принц Ендру.

Према списку путника у дневнику лета који је Роџерс лично водио тог дана, у авиону су били : "ЈЕ, ГМ, АП, БК, ВР, Џоан". На питање суда да ли су скраћенице ЈЕ - Џефри Епстајн, ГМ - Гислејн Максвел, АП - принц Ендру, БК - Бану, ВР - Вирџнија Робертс и Џоана, пилот је одговорио "да".

Портпарол Бакингемске палате оштро је демантовао Роџерсове наводе као "категорички неистините". Такође, у реакцији краљевске породице посебно се наглашава да се његови наводи не поклапају са докуметима краљевске породице о активностима њених чланова.

"Принц се смешта на различита места истовремено, а у неким случајевима и на различите континенте. Изричито се негира да је принц Ендру имао било какав облик сексуалног контакта или везе са Вирџинијом Робертс. Свака тврдња о супротном је лажна и без основа", наводи се. 

Принц Ендру и Џефри Епстајн, који се наводно убио 10. августа у својој затворској ћелији где је чекао званичну оптужницу због педофилије, између осталог, упознали су се деведесетих година прошлог века и до последњег дана су били блиски пријатељи. Иако Бакингемска палата стално оштро демантује да је принц Ендру уопште знао за Епстајнове педофилске склоности, сваког дана испливава све више доказа да не само да је знао за њих, него је и сам сексуално злоуоптребљавао девојчице које је Епстајн држао као секс робље.

Прочитајте ОВДЕ  постоји ли начин да се заузда Џонсон.

Извор: Курир/Daily mail

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА