Најновије

АЛБАНСКИ НОВИНАР ПРОВОЦИРАО ПРЕМИЈЕРКУ: Заустио нешто срамно, а онда је Ани Брнабић пао мрак на очи! Добио је бруталан одговор! (ВИДЕО)

Премијерка Србије Ана Брнабић данас је заједно са македонским колегом Зораном Заевом отворила интегрисани гранични прелаза између Србије и Северне Македоније.

Шиптарски новинар Фуркан Салиу (Фото: јутјуб)

Она је поручила да је ово нови почетак за економску сарадњу у региону Западног Балкана, која је у овом тренутку пред изазовима, будући да је Приштина увођењем такси на робу из централне Србије и БиХ, суспендовала ЦЕФТА споразум, поручила је данас премијерка Ана Брнабић.

Брнабић је, након што је означила почетак рада заједничког прелаза Прешево - Табановце, са македонским колегом Зораном Заевим, истакла да то први такав прелаз у овом делу Европе, те да ће Србија дати све од себе да овакви заједнички прелази постану реланост на што већем броју граница.

На отварању се, међутим, десио инцидент: новинар телевизије Клан из Македоније, Фуркан Салију, Албанац, пришао је премијерки Србије носећи мајицу са сликама албанских "селебритија" и натпис "ми смо изашли из шуме", што је била јасна провокација.

Подсетимо, говорећи о неким политичарима са Косова, премијерка је изјавила да неки од њих "као да су тек изашли из шуме", а албански медији су ово искористили да прикажу као напад на све Албанце, чему су се прикључиле и познате личности.

Новинар је пришао Ани Брнабић и питао о граничном прелазу, а ево како му је премијерка одговорила:

Судбоносна одлука за Србе ће се десити 6. октобра на Косову, о чему је реч сазнајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА