Најновије

ДРАГАШ БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: Опозиција је пројекат власти и раде за њу! Позивање на бојкот је нова превара и замајавање!(ВИДЕО)

Бранко Драгаш, стручњак за банкарство и економски аналитичар је приликом гостовања у емисији "Без устручавања", ТВ канала "Без цензуре", отворено причао о спреги власти и опозиције.

Бранко Драгаш (Фото: Јутјуб)

- Не само да неко у опозицији ради за Вучића, већ кажем да је то пројекат власти. Није то опозиција, они су већ били на власти, знамо све њихове неспособности, крађе и лоповлуке па су дошли други. Тај слоган који је почео од мене “и курта и мурта”, а не треба нам ни једна ни друга опција објашњавам тако што у ери када улазимо у доба вештачке интелигенције, први се као група грађана Покрет Цветло, залажемо да се крене у пројекат крипто државе Србије. Увек сам радио прве ствари како у бизнису тако и у друштву, каже Драгаш и додаје:

- Иста је и власт и опозиција. Све је досадно криминално. Србија мора да се мења са новим људима и директном демократијом уместо ове лажне шпекулантске која је довела Србију до пропасти. Док то не схватимо неће бити промена. Сада је једина опција бекство из Србије од суманутог владара, мајстора који свађа, уништава јавна добра а курта и мурта се договарају како да опет преваре грађане. Бојкот избора је нова превара и замајавање народа, они су се тако догворили. Када Вучић каже за Ђиласа да је украо 500 милиона, па добро што га не ухапси и те милионе намени државним фондовима? Потребно је направити отклон од власти и опозиције, не смемо да наседнемо на њихове лажи, јер ће се они до пролећа договорити о свему у измењеним условима, каже Драгаш. А шта је још рекао погледајте у видеу:

Прочитајте ОВДЕ  какву то катастрофу жели да сакрије власт.

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА